moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ζαρντίμ: «Θα αρέσει στους οπαδούς ο Μπερμπάτοφ»

Ζαρντίμ: «Θα αρέσει στους οπαδούς ο Μπερμπάτοφ»

Ζαρντίμ: «Θα αρέσει στους οπαδούς ο Μπερμπάτοφ»
Παρότι η Μονακό δεν θα κρατήσει τον Μπερμπάτοφ στο ρόστερ της, ο τεχνικός των Μονεγάσκων (πρώην του Ολυμπιακού), Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.
Συνεργάστηκαν για μια σεζόν και δεν πρόκειται (τουλάχιστον προς το παρόν) να συνεργαστούν άλλο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξέρει καλά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τον οποίο είχε παίκτη την αγωνιστική περίοδο που φεύγει, αλλά και τον Ολυμπιακό στου πάγκου τον οποίο έκατσε για περίπου μισή σεζόν (2012-2013).

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μονακό μίλησε στη «Real News» για τον Βούλγαρο φορ, που βρίσκεται σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους», καθώς το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα λήγει τέλη Ιουνίου.

«Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας ο Μπερμπάτοφ. Είναι επίσης ένας από τους επιθετικούς με τη μεγαλύτερη τεχνική στον κόσμο. Πιστεύω πως με τα χαρακτηριστικά του θα δώσει αρκετή ποιότητα στον Ολυμπιακό και θα αρέσει πολύ στους οπαδούς», ήταν το σύντομο σχόλιο του.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έκανε φέτος 26 εμφανίσεις στο Championnat (επτά γκολ), εννιά στο Champions League (ένα γκολ), δύο Λιγκ Καπ (ένα γκολ) και μια Κύπελλο Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: