moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τι μαλακες ειναι?

Τι μαλακες ειναι?

Τι αλλο θα μπορουσε να πει κανεις για τον δοκιμασμενο looser του Ελληνικου ποδοσφαιρου τον Σερτζιο Μαρκαριαν?
Μονο την πασιγνωστη ατακα του...

Ε..οταν χανεις δυο φορες απο τα Νησια Φεροε μονο αυτο μπορουμε να σου πουμε....
Μηπως ηρθε επιτελους η ωρα να πληρωσουν το μαρμαρο εκεινοι που απο το 2004 αργα και σταδιακα κατεστρεψαν την ομαδα μοντελο της Εθνικης μας ομαδας?
Αυτη η επιμονη στους γεροντηδες και τους αμπαλλους ,τους αποτυχημενους εν Ελλαδι που καλουνται καθε φορα να υπηρετησουν το Εθνοσημο.
Αυτοι που εδιωξαν τον πιο πετυχημενο κοουτς της Εθνικης ολων των εποχων.
Αυτοι που τον πιεζαν με την πρασινοποιηση της ομαδας για να δειξουν πως ειναι ζωντανοι.
Αυτοι που μας εφεραν τον αποτυχημενο του Ιταλικου κατενατσιο τον Ρανιερι και τελος τον αχρηστο Μαρκαριαν....που μας λεει και την αληθεια καταμουτρα σαν να μας λεει αφου εισαστε μαλακες και με φερατε...τι να σας κανω εγω?
“Ο Φερνάντο Σάντος και ο Ρεχάγκελ είναι καλύτεροι προπονητές από ‘μένα…”εχει αδικο? οχι βεβαια...αλλα ειποαειπαμε...Τι μαλακες ειναι?

Μαρκαριάν: «Σάντος και Ρεχάγκελ είναι καλύτεροι προπονητές από ‘μενα»

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης χαρακτήρισε ό,τι βιώνει η Εθνική


Δύο πλάνα πρότεινε ο Σέρχιο Μαρκαριάν για το μέλλον της Εθνικής. Ενα για τώρα και ένα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. “Να το βρει ο Γιώργος (Καραγκούνης) με την ομοσπονδία”, ενώ όταν στιγμιαία ενοχλήθηκε από τη σύγκριση της τωρινής “γαλανόλευκης” ομάδας με εκείνη που έζησε ένδοξες στιγμές είπε: “Ο Φερνάντο Σάντος και ο Ρεχάγκελ είναι καλύτεροι προπονητές από ‘μένα…”

Ο κόουτς της ελληνικής ομάδας σχολιάζοντας το ματς είπε: “Οταν αρχίσαμε να κοντρολάρουμε τον αγώνα, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Δουλεύαμε την “απάντηση”, το ριμπάουντ… Δεν προλάβαμε και ήρθε το γκολ, όταν εμείς παίζαμε καλά.
Ο διαιτητής άφησε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο να χάνεται ο χρόνος με τον τρόπο που έπαιζαν τα Φερόε… Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πιστεύω 7-8 φάσεις. Βάλαμε από την αρχή τους καλύτερους σέντερ φορ που έχουμε, τον Μήτρογλου και τον Καρέλη. Είχαν ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να κάνει το γκολ κανένας τους. Επειτα μπήκε στο ματς ο Νίνης. Επαιξε καλύτερα. Επίσης, μετά το αποτέλεσμα της Ουγγαρίας πιστεύω ήταν όλα πολύ δύσκολα για εμάς. Δεν ξέρω ακόμη αν προλαβαίνουμε και μαθηματικά να προκριθούμε”.
Για το μέλλον της Εθνικής δήλωσε: “Τώρα ο Καραγκούνης και η ομοσπονδία πρέπει να βρουν ένα δρόμο για την Εθνική. Δεν μπορείς να έχεις καλή ομάδα, αν δεν έχεις καλό πρωτάθλημα και δεν δημιουργείς παίκτες. Υπάρχει ανάγκη να δουλέψουμε με τους μικρούς. Πρέπει να βρουν λύσεις για να έχουμε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο πιο οργανωμένο. Να δούμε πιο μπροστά. Ενα δρόμο για το μακροπρόθεσμο μέλλον πρέπει να βρει η ομοσπονδία και ένα γι’ αυτή τη στιγμή”.
Για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής, τόνισε: “Είμαστε κοντά στο φιλικό. Θα δώσουμε μια ευκαιρία στους μικρούς. Ξέρουμε ότι είμαστε εκτός. Αλλά πρέπει να παίξουμε σοβαρά στα υπόλοιπα παιχνίδια, για να βρούμε ένα δρόμο για το δεύτερο στόχο μας που είναι το Μουντιάλ της Ρωσίας”.
Σχετικά με τις επιλογές του, είπε: “Εσεις μπορείτε να κάνετε όποια κριτική θέλετε, εγώ αποφασίζω για τους παίκτες και εγώ είμαι υπεύθυνος και για τα λάθη που γίνονται. Πρέπει να έχουμε πλάνο. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να περπατήσουμε. Δεν σημαίνει ότι αν κάνεις ένα καλό πλάνο θα νικήσεις. Δεν υπάρχει σιγουριά στο ποδόσφαιρο. Τώρα είμαστε σε έκτακτη ανάγκη. Είμαστε σε μια πολύ κακή στιγμή… Το πρόβλημα είναι μεγάλο και η λύση θα πρέπει να είναι μεγάλη”.
Για τον τρόπο που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια η Εθνική και πως παίζει τώρα επεσήμανε ελαφρώς ενοχλημένος: “Ο Φερνάντο Σάντος και ο Ρεχάγκελ είναι καλύτεροι προπονητές από ‘μένα… Οταν ήρθα, η Ελλάδα ήταν τελευταία. Πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό συζητάω για πλάνα. Πρέπει να παίζουμε επιθετικά, ενώ ψάχνουμε το αποτέλεσμα… Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βάλουμε γκολ αν παίζουμε πίσω. Ομως, συμφωνώ ότι αν αρχίζαμε από το μηδέν θα έπρεπε να παίξουμε με ισορροπία και με πάθος”.
Αναφερόμενος στα Ν. Φερόε, δήλωσε:“Η αντίπαλός μας έτρεξε απόψε πολύ. Δεν ήταν για ‘μένα έκπληξη ότι έχαναν χρόνο και έπαιζαν… θέατρο. Δεν ξέρω που το έμαθαν. Πάντως συγχαρητήρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: