moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ομαδα μοντελο την κανατε μπουρδελο...

Ομαδα μοντελο την κανατε μπουρδελο...

Εκτός Euro η Εθνική του Καραγκούνη
Πόσο πάτο μπορεί να πιάσει αυτή η Εθνική ομάδα;
Η Εθνική του Καραγκούνη γνώρισε και δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε, μετά την εντός έδρας αποτυχία στο Καραϊσκάκη (0-1).
Αυτή τη φορά με 2-1 εκτός έδρας και πλέον απώλεσε και τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες που έτρεφε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ .

Ειλικρινά είναι να σε πιάνει θλίψη με την εικόνα και κυρίως την άρρωστη νοοτροπία που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού σ’ ένα  όμιλο, όπου κανονικά θα έπρεπε να διεκδικεί την πρωτιά έχει φτάσει στο σημείο να έχει κατορθώσει (σ.σ. γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) να  συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς έπειτα από τη συμπλήρωση των έξι πρώτων αγωνιστικών και να βρίσκεται απόλυτα δίκαια στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο πόντους.
Σίγουρα δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για μία πραγματικότητα, η οποία καλείται να διαχειριστεί η Ομοσπονδία για το χάλι που παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο Χάνστον στο 32’με σουτ στην κίνηση έπιασε την άμυνα της Εθνικής στον ύπνο ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίεσε και είχε δύο δοκάρια με τους Μήτρογλου και Καρέλη, αλλά μάτια.
Στο 70’ ακολούθησε και νέα ψυχρολουσία για την Εθνική
 Έπειτα από ασίστ του Χολστ από δεξιά, ο Όλσεν με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Καρνέζη.
Το μοναδικό γκολ της Εθνικής, το πέτυχε ο Παπασταθόπουλος στο 84’.
Ο Δημητρης Κολοβός πέρασε αλλαγή στο 71' αντί του Γιάννη Φετφατζίδη χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το ουσιασιτκό.
Ν. Φερόε (Λαρς Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12' λ.τρ. Ντάβιντσεν), Χολστ (74' Φερό), Βατνχάμαρ, Έντμουντσον (90+2' Γιόνσεν), Χάνσεν.

Ελλάδα (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Κονέ (81' Φούντας), Καρέλης, Φετφατζίδης (71' Κολοβός), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: