moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πρώτος με μεγάλη διαφορά

Πρώτος με μεγάλη διαφορά

Πρώτος με μεγάλη διαφορά!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του Ολυμπιακού και η 2η ημέρα του 84ου Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών -Γυναικών το οποίο διεξάγεται στο Ανοιχτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. 
Ο Θρύλος εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο αφού στη βαθμολογία των σωματείων βρίσκεται στην πρώτη θέση 283 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Ωκεανός με 135 και ο Εθνικός που βρίσκεται στην τρίτη θέση με 119. 

Έτσι το 56ο πρωτάθλημα έβαλε «πλώρη» για τον Πειραιά και θα απονεμηθεί στο σύλλογό μας αύριο το βράδυ μετά την ολοκλήρωση των τελικών.
Από κει και πέρα ο απολογισμός της 2ης ημέρας ήταν 12 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 6 ασημένια και 1 χάλκινο που προστέθηκαν στα 13 μετάλλια (8 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) που κέρδισε ο Ολυμπιακός την Παρασκευή. 
Έτσι η συνολική συγκομιδή του Ολυμπιακού μετά τις δυο πρώτες μέρες έφτασε στα 25 μετάλλια (13 χρυσά, 9 ασημένια, 3 χάλκινα). 
Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε η Κέλλυ Αραούζου στην κούρσα των 1500μ. ελεύθερο και με την επίδοση 16:32.32, έπιασε το όριο για το Καζάν, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στην κλασσική κολύμβηση εκτός από τη Μαραθώνια.
Παράλληλα ο Σπύρος Γιαννιώτης, με το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο έφτασε στις 29 νίκες συνολικά και έπιασε στην πρώτη θέση των πολυνικών τον Βαγγέλη Κοσκινά και χρειάζεται μια ακόμη για να καταρρίψει το ρεκόρ πρώτων νικών.
Το Εθνικό Πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους προκριματικούς αγώνες που ξεκινούν στις 9:00π.μ. και τους τελικούς που αρχίζουν στις 18:30 (τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports)
Αναλυτικά η συγκομιδή των μεταλλίων της 2ης ημέρας: 

Χρυσά (5): Αφροδίτη Γιαρένη (400μ. Μικτή Ατομική Γυναικών), Απόστολος Χρήστου (200μ. Ύπτιο Ανδρών), Σπύρος Γιαννιώτης (800μ. Ελεύθερο Ανδρών), Κέλλυ Αραούζου (1500μ. Ελεύθερο Γυναικών), 4Χ100 Ελεύθερο Γυναικών (Σοφία Κλικοπούλου, Μαριά Λιώση, Αφροδίτη Γιαρένη, Μάρθα Μάτσα) 

Ασημένια (6): Χρήστος Κατραντζής (50μ. Πεταλούδα Ανδρών), Αναστασία Κυριλή (400μ. Μικτή Ατομική Γυναικών), Γιάννης Καρπουζλής (100μ. Πρόσθιο Ανδρών), Αντώνης Φωκαϊδης (800μ. Ελεύθερο Ανδρών), Μαριάννα Λυμπερτά (1500μ. Ελεύθερο Γυναικών), 4Χ100 Ελεύθερο Ανδρών (Απόστολος Χρήστου, Στάθης Μάλαμας, Παναγιώτης Μποσγανάς, Χρήστος Κατραντζής) 

Χάλκινα (1): Αγγελική Μαυραντζά (100μ. Πρόσθιο Γυναικών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: