moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε Θρύλε μου

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε Θρύλε μου

Θρύλε, σήκωσέ το!
Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και την αποφασιστικότητα να ξεχειλίζει, φιλοξενούν τον ΠΑΟ στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ (19:30,OS4).

Οι «ερυθρόλευκοι» στους δύο πρώτους τελικούς επιβλήθηκαν του ΠΑΟ με 76-70 στο ΣΕΦ και 69-76 στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Θεούς, δαίμονες και αισχρή διαιτησία και πλέον είναι στο χέρι τους να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την πύρινη έδρα τους και να κατακτήσου τον τίτλο με «σκούπα» για το 3-0!
Αυτό που προέχει για τους «ερυθρόλευκους», είναι να παραμείνουν απόλυτα έτοιμοι, ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να στείλουν στα …σχοινιά τον αντίπαλό τους και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος που τόσο πολύ αξίζουν!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά, πως είναι καλύτεροι και αν παρουσιαστούν στο παρκέ όπως πρέπει, θα πανηγυρίσουν τον τίτλο μαζί με τον εκπληκτικό τους κόσμο που θα γεμίσει κάθε γωνιά του ΣΕΦ!
Υπερέχει σε ποιότητα, το πάθος και η θέληση είναι στα ύψη και οι παίκτες αποφασισμένοι να πετύχουν το μεγάλο στόχο.
Εφόσον  επιβάλλουν τον ρυθμό τους, υπερισχύσουν σε συγκεκριμένους τομείς, όπως τα ριμπάουντ, τις κατοχές και βγάλουν στο παρκέ την ενέργειά τους, τότε τίποτε δε θα φαντάζει ικανό να τους στερήσει το 3-0 και τον τίτλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: