moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η απολογία Μαρινάκη,οι περιοριστικοι που επιβληθηκαν

Ολοκληρώθηκε η απολογία Μαρινάκη,οι περιοριστικοι που επιβληθηκαν

Μετά από περίπου επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.
Εγιναν γνωστοι οι περιοριστικοι οροι
Ολοκληρώθηκε η απολογία Μαρινάκη
Από τις 7:20 μέχρι λίγο μετά τις 14:30 διήρκεσε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.
 Στη διάρκεια αυτή έγιναν, κατά πληροφορίες, μόνο δύο μικρές παύσεις. Η απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έσπασε» και το χθεσινό ρεκόρ του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, που έμεινε στον ανακριτή για περίπου έξι ώρες. Αποχωρώντας από το χώρο ο κ. Μαρινάκης δεν έκανε δηλώσεις, αλλά χειροκροτήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού.
Σύντομα θα γίνει γνωστό, μετά από συνεννόηση του κ. Ανδρεάδη και του εισαγγελέα αν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Μέχρι στιγμής για την ίδια υπόθεση έχουν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση. Σε περίπτωση που επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ να απευθυνθούν με σχετική καταγγελία στην UEFA ζητώντας την αποβολή της ομάδας του από το Champions League.

Eγινε γνωστο ποιοι ειναι οι περιοριστικοι οροι για τον Βαγγελη Μαρινακη
Απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο,παρουσια στο Αστυνομικο τμημα της περιοχης του  η οποιοδηποτε Αστυνομικο τμημα και 200.000 ευρω.
Δεν επιβληθηκε απαγορευση εξοδου απο την χωρα.
Γιανα το καταλαβουν οσοι δεν ξερουν ...δεν ειναι ενοχος για κατι...αυτο θα το αποφασισει το δικαστηριο οταν γινει η δικη
Ηταν αναμενομενο να συμβει και αυτο δεν ειναι καμμια καταδικαστικη αποφαση ,αυτη θα βγει οταν γινει το δικαστηριο και οταν τελεσιδικισει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: