moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Από νωρίς στον ανακριτή ο Μαρινάκης

Από νωρίς στον ανακριτή ο Μαρινάκης

Από νωρίς στον ανακριτή ο Μαρινάκης
Από τις 7:20 βρίσκεται στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς.
Η πιο σημαντική μέρα στον κύκλο των απολογιών για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης έφτασε.
 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται από τις 7:20 στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.
Έφτασε στο χώρο από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και ανέβηκε στον έκτο όροφο, ενώ απέξω τον περιμένουν ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, και ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης.
 Η αστυνομία απομάκρυνε από το κτίριο δημοσιογράφους και άλλους παρευρισκόμενους.
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός βαραίνουν πέντε κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις: 1) ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες, πιθανότατα να «σπάσει» και το χθεσινό ρεκόρ του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.
Μετά την ολοκλήρωσή της ο ανακριτής σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν για το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί (μέχρι στιγμές για την ίδια υπόθεση έχουν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση).
Σε περίπτωση που επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ να απευθυνθούν με σχετική καταγγελία στην UEFA ζητώντας την αποβολή της ομάδας του από το Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: