moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το σηκώνει στον Πειραιά

Το σηκώνει στον Πειραιά

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Με καρδιά… πρωταθλητή Ευρώπης, ο Ολυμπιακός έφυγε με την νίκη από το κολυμβητήριο του Λαιμού, επικράτησε στα πέναλτι με 10-9 της Βουλιαγμένης και πλέον, το απόγευμα της Τρίτης (18:30), κάνει στον Πειραιά το 3-0, απέναντι στον ΝΟΒ και σηκώνει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η αναμέτρηση ήταν… ακατάλληλη για καρδιακούς, καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και στα τέσσερα οκτάλεπτα, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί ισόπαλη με 6-6 και το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί, ο Θρύλος φάνηκε πιο ψύχραιμος και με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι, έφτασε στο υπέρ του 10-9, έκανε δύο τις νίκες του στους τελικούς και επιπλέον κάνει… πρόβα τίτλου

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-1, 2-2, 3-4 (πεν)

Η διακύμανση:
1ο oκτάλεπτο: 1-0 Γερόλυμου (περιφέρεια, 7:08), 1-1 Μανωλιουδάκη (περιφέρεια, 4:22)
2ο οκτάλεπτο: 2-1 Τσουκαλά (φουνταριστός, 6:35), 2-2 Αβραμίδου (π/π, 3:40), 3-2 Τσουκαλά (περιφέρεια, 1:44), 3-3 Αβραμίδου (περιφέρεια, 0:33)
3ο οκτάλεπτο: 3-4 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 5:57), 4-4 Ρουμπέση (φουνταριστό, 1:19)
4ο οκτάλεπτο: 5-4 Ρουμπέση (περιφέρεια, 6:58), 5-5 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 5:01), 5-6 Τετζαλίδου (περιφέρεια, 3:22), 6-6 Τσουκαλά (περιφέρεια, 2:11)

Η διαδικασία των πέναλτι:
Γερόλυμου: 7-6
Μανωλιουδάκη: 7-7
Ρουμπέση: Δοκάρι
Μπιανκόνι: 7-8
Τσουκαλά: 8-8
Αβραμίδου: 8-9
Ξενάκη: 9-9
Μ. Πλευρίτου: 9-10
Β. Διαμαντοπούλου: Απέκρουσε η Χρ. Διαμαντοπούλου

ΝΟΒ: Κούβδου, Τσουκαλά 4, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Χυδηριώτη, Μουλάκη, Πρωτόπαππα, Ξενάκη 1, Ιφ. Μαυρωτά, Β. Διαμαντοπούλου, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, Ζοφώλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χρ. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 3, Μπιανκόνι 3, Μανωλιουδάκη 2, Τετζαλίδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Ασημάκη, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά τη 2η νίκη σε βάρος της Βουλιαγμένης: «Οι άμυνες ήταν πολύ καλές σε αντίθεση με τις επιθέσεις που ήταν κακές. Η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι. Εμείς δεν φτάσαμε στα στάνταρ που θέλαμε, αλλά η ομάδα αρνείται χάσει και το έχει δείξει επανειλημμένα. Ίσως αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι ο μισός τίτλος ή κάτι παραπάνω από τον μισό. Τώρα έχουμε το τρίτο παιχνίδι μέσα στον Πειραιά, είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εμάς».
Η τερματοφύλακας του Θρύλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου επεσήμανε τα εξής: «Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτή τη νίκη έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Το ότι πήραμε το δεύτερο παιχνίδι μέσα στην έδρα του αντιπάλου είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο τρίτο παιχνίδι στον Πειραιά. Πρέπει να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα από το σημερινό γιατί η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα πολύ καλή και έμπειρη».

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε μετά το ματς: «Το ξέραμε ότι θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από ότι το προηγούμενο στον Πειραιά και ότι η Βουλιαγμένη θα τα δώσει όλα γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Στη συνέχεια μπήκαμε και εμείς πολύ δυνατά, ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν. Κρίθηκε στο τέλος, στα πέναλτι που είναι ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά όπως είδατε είχαμε δουλέψει και για αυτό. Η Χρυσή έκανε μεγάλες αποκρούσεις, ήμασταν πιο ψύχραιμες και κάναμε το 2-0 στη σειρά. Ακόμα χρειάζεται το παιχνίδι στον Πειραιά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: