moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δηλαδη..τι περιμενες? αγκαλιτσες και φιλακια μετα τα οσα εχει πει το βρωμοστομα σου?

Δηλαδη..τι περιμενες? αγκαλιτσες και φιλακια μετα τα οσα εχει πει το βρωμοστομα σου?

Ένταση από το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ. Μηχανάκια με οπαδούς του Ολυμπιακού περικύκλωσαν το όχημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε βρεθεί εκεί για να παρακολουθήσει σχολικούς αγώνες 
 Προπυλακιστηκε απο οπαδους του Ολυμπιακου  που εκεινη την ωρα πηγαιναν στο Ολυμπιακο σταδιο για την αναμετρηση του Τελικου Κυπελλου Ελλαδος με την Ξανθη.
Ενταξει...μπορει να μην υιοθετουμε τετοιες πραξεις αλλα αυτον τον αγανακτισμενο κοσμο που τον προσβαλει καθημερινα ο οποιοσδηποτε απο το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου μεσα απο τις δηλωσεις του εν λογω και αυτοαποκαλουμενου εφευρετη της αλητειας αλλα και ολων οσων λασπολογουν τον Ολυμπιακο τις διοικησεις του και τον κοσμο του
Αληθεια ρε Τρακη...για πες μου...τι περιμενες αγκαλιτσες και φιλακια,μετα τα οσα εχει πει το βρωμοστομα σου?
Στο εχουμε πει και το εχουμε ξαναγραψει...
Οταν ανοιγεις το στοματακι σου να προσεχεις τι λες, ολα οσα λεει ο καθενας σε αυτην την παλιοχωη εχει και συνεπειες,και αυτο ισχυει για ολους.
Μαζεψτε τα στοματα σας γιατι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι εξαγριωμενος με ολα οσα κανετε και λετε εσεις και τα τσιρακια σας.
Προς γνωσιν και συμορφωσιν.
Ιδου και η ειδηση

Παραλίγο επεισόδιο με Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ

Επεισόδιο με επίκεντρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πήγε να δημιουργηθεί κοντά στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου.

Συνοδευόμενος απ’ τα παιδιά του, ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσει σχολικούς αγώνες στίβου, όταν το όχημά του περικυκλώθηκε από μηχανάκια με οπαδούς του Ολυμπιακού που κατευθύνονταν στο γήπεδο για το ποδοσφαιρικό ματς.

Ευτυχώς πάντως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς ο Γιαννακόπουλος μπόρεσε να ξεφύγει απ’ τον κλοιό που πήγε να δημιουργηθεί και ν’ απομακρυνθεί χωρίς να κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: