moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η οικογένεια των Σχολών γιόρτασε στο Ρέντη

Η οικογένεια των Σχολών γιόρτασε στο Ρέντη


Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 600 και πλέον νεαρών ποδοσφαιριστών από 12 Σχολές του Ολυμπιακού από την Αττική, την Θεσσαλονίκη και την Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Τελική Φάση του 4oυ Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού!

Μια σεζόν που ξεκίνησε τον Οκτώβριο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο «σπίτι» του Ολυμπιακού μια ημέρα μετά από την κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου Ελλάδος από την πρώτη ομάδα στο ΟΑΚΑ.
Το παρών στην Τελική φάση του τουρνουά έδωσε και ο MVP του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Τσόρι Ντομίγκεζ ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του είδαν τον μεγάλο γιο ν’ αγωνίζεται στον τελικό της κατηγορίας 2006-07 με την Σχολή της Βάρης. Το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου, ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, οι σκάουτερ κ. Γιώργος Αμανατίδης , κ. Νίκος Κριμιτζάς και κ. Γιώργος Κοκολάκης,  και όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων κ. Αντώνης Γλύκας , ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος οι Επικεφαλής των Σχολών, οι κ.κ Πέτρος Μίχος και Γιώργος Βαϊτσης μαζί με τους άλλους προπονητές των Σχολών.

Στη μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι περισσότερα από 600 παιδιά από τις Σχολές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας έδωσαν φιλικούς αγώνες (κατηγορίες 2004-05, 2006-07 και 2008-09)  ενώ όσες ομάδες είχαν προκριθεί στα ημιτελικά έδωσαν από δυο επίσημους αγώνες στις κατηγορίες 2004-05 και 2006-07.
 Στον τελικό της κατηγορίας 2004-05 προκρίθηκαν οι Σχολές του Ρέντη και Αλίμου με την δεύτερη να κατακτά την κούπα στα πέναλτι με 4-3 (0-0 κ.α).
Στον τελικό της κατηγορίας 2006-07 αγωνίστηκε η Σχολή Ρέντη με την Σχολή Βάρης με την κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού να επικρατεί με 8-3.  Τις απονομές των τροπαίων (1η-2η θέση) στην κατηγορία 2006-07 πραγματοποίησε ο κ. Γεωργάτος και στην κατηγορία 2004-05 ο κ. Παύλου. Σ’ όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στα οποία ήταν αποτυπωμένη η μορφή του Τσόρι Ντομίγκεζ ενώ το πρόγραμμα είχε και πολλές ειδικές βραβεύσεις.

Η Σχολή Θεσσαλονίκης η οποία πρόσφατα κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας στους Παίδες αφού έδωσε φιλικό αγώνα με την Κ-15 της Ακαδημίας μας στο νέο γήπεδο του Ρέντη τιμήθηκε από τον κ. Παύλου για την επιτυχία της και όλα τα παιδιά έλαβαν ως δώρο ένα αγωνιστικό σετ της αγαπημένης τους ομάδας.
Βραβείο πρώτου σκόρερ μαζί με μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας στις κατηγορίες 2006-07 και 2004-05 αντίστοιχα παρέλαβαν από τον κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη οι Μπίλιας (Ρέντη), Παπάς (Βάρη).

Οι πολυτιμότεροι παίκτες των δυο κατηγοριών οι Αγγελάκης (Ρέντη) και Θεοδωρόπουλος (Αιγάλεω) βραβεύτηκαν και πήραν από μια μπάλα με υπογραφές από τον κ. Ελευθεριάδη  ενώ οι καλύτεροι τερματοφύλακες, οι Σίνα (Άλιμος), Μπουργάνης (Βάρη) παρέλαβαν τα βραβεία και από μια στολή τερματοφύλακα από  τους κ. κ Κοκολάκη, Αμανατίδη. Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Τάσος Πάντος έδωσε τα δυο βραβεία Fair Play τα οποία συνοδεύονταν και με επετειακά μπλουζάκια του Ολυμπιακού στις Σχολές της Πετρούπολης και του Ασπρόπυργου.

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Σάββας Θεοδωρίδης είδε από κοντά το μέλλον του Θρύλου και μίλησε για το όραμα και το έργο του Προέδρου: «Ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε άλλο ένα τρόπαιο στην τεράστια ιστορία του και είναι ημέρα χαράς και γιορτής για όλους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω εδώ στο Ρέντη τόσα παιδιά από τις Σχολές μας. Ο Πρόεδρος μας ο κ. Μαρινάκης συντελεί ένα κολοσσιαίο τεράστιο έργο.
Κάποτε θα βγουν παιδιά από τις Ακαδημίες που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα. Είμαι βέβαιος. Έχουμε αρχίσει ένα μεγάλο έργο εδώ και χρόνια στις Ακαδημίες. Ο κ. Παύλου μαζί με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και όλα τα παιδιά έχουν αναβαθμίσει τις Ακαδημίες. Έχουν πάρει τον δικό τους δρόμο. Τα παιδιά των Ακαδημιών ακολουθούν το παράδειγμα της πρώτης ομάδας και κατακτούν Πρωταθλήματα με διαφορές πάνω από δέκα βαθμούς από τους άλλους. Αυτό είναι το όνειρο μας. Να δούμε παιδιά από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους:
 «Το Πρωτάθλημα Σχολών έχει γίνει θεσμός για τον Ολυμπιακό. Είναι η 4η χρονιά που το διοργανώνουμε και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον.
 Επενδύει στα παιδιά και όλοι μας δουλεύουμε καθημερινά για το καλό τους και το καλό του Ολυμπιακού. Το τουρνουά γίνεται για να ερχόμαστε όλοι πιο κοντά και για να διασκεδάζουν τα παιδιά μας. Ευχαριστώ τους γονείς που αφιερώνουν πολύ χρόνο στα παιδιά. Είναι πολύ σπουδαίο και σημαντικό αυτό που κάνετε και δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Το λέω όμως μέσα από την καρδιά μου αυτό το ευχαριστώ».

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του «έτρεψε» το 4ο Πρωτάθλημα Σχολών που ολοκληρώθηκε οχτώ μήνες στο Ρέντη σημείωσε: «Ολοκληρώθηκε άλλη  μια χρονιά για τις Σχολές μας. Τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά και μέσα σ’ αυτή την διαδρομή της φετινής χρονιάς μας έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο σωστά τα έχετε αναθρέψει. Είμαστε εδώ όλοι μαζί ως μια αγαπημένη οικογένεια για να γιορτάσουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον Ολυμπιακό και στους συνεργάτες του σ’ όλη την Αττική και την Ελλάδα».

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, παρουσιάζοντας την τελετή λήξης και βραβεύσεων του Πρωταθλήματος μίλησε για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και μετέφερε και χαιρετισμό του κ. Μαρινάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού. Παντού είμαστε πρώτοι. Αυτό που ζουν εδώ τα παιδιά σήμερα είναι μοναδικά. Πιστέψτε με δεν θα τα συναντήσουν σ’ άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, μια τεράστια ομάδα  και έχει βάλει τις σωστές βάσεις μέσα από την Ακαδημία και τις Σχολές του για ένα λαμπρότερο μέλλον. Θα ήθελα να σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει πάρει σε πέντε χρόνια πέντε Πρωταθλήματα και συνεχίζει. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην Κ-20 η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και να ευχηθώ άλλο ένα Πρωτάθλημα για την Κ-17 την επόμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο»

Το 4ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής ολοκληρώθηκε αλλά οι Σχολές μας συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν χαρά και να αναδεικνύουν ταλέντα για την μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Η επόμενη χρονιά είναι ιστορική για τις Σχολές μας αφού συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ίδρυση τους! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: