moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Να ποιανου πρωην Υπουργου παιδι ειναι ο ανηλικος χουλιγκαν του Παναθηναικου

Να ποιανου πρωην Υπουργου παιδι ειναι ο ανηλικος χουλιγκαν του Παναθηναικου

Το θεμα δεν ειναι μονο οτι ειναι γυιος πρωην Υπουργου μονο,αλλα ετσι εχουν μπολιασει με μισος κατα του Ολυμπιακου πολλα ανηλικα παιδια και τα εχουν κανει ...ανηλικους χουλιγκανς.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ Τρεις συληψεις ανηλικων εγιναν το βραδυ της Παρασκευης,μια ημερα πριν τον Τελικο Κυπελου Ελλαδος ,οπου οι συγκεκριμενοι νεαροι οπαδοι του Παναθηναικου ειχαν μπει για να γραψουν συνθηματα κατα του Βαγγελη Μαρινακη

Ο ένας εκ των τριών ανηλίκων, που συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να γράψουν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ, είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου!


Οι νεαροί, οι οποίοι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πιάστηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μόλις έγινε η εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με τον γιο του κορυφαίου πολιτικού του παρελθόντος.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων, ενώ μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελέυθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: