moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Δύο κούπες στο "Respect Cup"

Δύο κούπες στο "Respect Cup"

 

Οι ομάδες Κ-11 και Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κέρδισαν την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ηλιούπολης.
Στην κορυφή στο "Respect Cup" που φιλοξενήθηκε στην Ηλιούπολη από την Μεγάλη Τρίτη έως και την Μεγάλη Πέμπτη, ανέβηκαν οι ομάδες Κ-11 και Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου (Κ-12) κέρδισε με 6-1 τον ΓΣ Ηλιούπολης, με 4-1 την Μικτή (παίκτες από Ηλιούπολη), με 6-0 τον ΑΠΟ Καλαμακίου και έμεινε στο 0-0 με την Ακαδημία Καραταϊδη.
Το συγκρότημα του Γιάννη Σχοιναράκη (Κ-11) επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟ Καλαμακίου, με 7-0 του ΓΣ Ηλιούπολης, με 10-0 του ΑΟ Σούρμενα και με 10-0 του Εθνικού Πειραιώς καταλαμβάνοντας την 1η θέση.
Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους και έμειναν ευχαριστημένοι.
Η ομάδα Κ-12: Αμανατίδης, Αντωνέας, Βαφειάδης, Γιανναράκος, Γιγίνης, Γραμματικάκης, Δούμας Α., Δούμας Ν., Ζυγομαλάς, Καραμάνης, Καραπαναγιωτίδης, Καραπάνος, Κασιόλας, Κίτσος, Κουτσουπιάς, Λάγγας, Λιάτσος, Μπέσης, Παπακωνσταντίνου, Νικολακόπουλος, Παππάς, Παυλίδης, Ψύχας, Μπόλεϊ.
Η ομάδα Κ-11: Μάνδρος, Σκαρτσιάρης, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαλεδάκης, Αλέξης, Κορφιάτης, Γκίνι, Αναστόπουλος, Μπόλης, Γαλάνης, Κούτσι, Αδαμόπουλος, Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: