Αγίες ήμερες αυτές που διανύουμε και ξέρω δεν πρεπει να γκρινιαζουμε αλλά μ αυτά που βλέπω δεν μπορω.
Χθες στην Πυλαία (στο χαρισμενο απο το κράτος στον μπαογκ κλειστό) ειχαμε ντου ,μπουκάλια, και κροτίδες.
 Στο παιχνιδι αναμεσα μπαογκ-ποα για τηνVolley League.
Όταν πριν κανενα μήνα έπεσαν μερικά μπουκαλακια στο Ρέντη απο τα αδικα σφυριγματα του διαιτητη ο κος Υπουργός ηταν πολύ ευαίσθητος κι έπαιρνε τηλεφωνο να ενημνερωθει.
 Να διακοπεί το παιχνιδι χωρίς να είναι ενημερος οτι το παιχνιδι έχει τελειώσει και αποχώρησαν κι οι θεατες ,οπαδοί,φιλαθλοι.

 Επίσης το ίδιο βράδυ είχαν λυσαξει όλοι οι αντικειμενικοι δημοσιογράφοι που θέλουν και καλά το καλό του αθλητισμού βλέπε Πετρουλάκη,Σαγωνια,Παπαθεοδώρου και λοιποί και έβγαιναν κι έλεγαν για hooligans στο βόλεϊ .
 Χθες τιποτα όλα ήσυχα όλα μια χαρά καμια ανακοίνωση κανένας σχολιασμός άκρα του τάφου σιωπή....
Ο Ολυμπιακος για τα 10 μπουκαλακια έφαγε τιμωρία 2 αγωνιστικων κεκλεισμένων και χρηματικό πρόστιμο και προσπαθειες να μην ξαναγίνει τοιποτα στο Ρέντη.

 Η ομάδα του Μπαογκ με ποσο πρεπει να τιμωρηθεί,για κροτίδες,μπουκάλια και καφέδες,και ντου στους παίκτες και στον παγκο.
Αλλα δεν υπηρξε και αντιδταση απο τον Παο,τα συνεταιρακια μας θα καταγγειλουμε τωρα?
 Καταλαβαίνω οτι είναι μέρες αργιων και το υπουργείο είναι κλειστό θα περιμενω να μάθω.


 Ιδου και η ειδηση

«Ντου» μετά το ντέρμπι αλλα δεν τρεχει τιποτε...

Kαμμια τριανταριά οπαδοί του δικεφάλου με το που τελείωσε ο δεύτερος ημιτελικός μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πανηγυρίσουν αλλά κινήθηκαν απειλητικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού πετώντας καφέδες και νερά, ενω νωρίτερα έπεσε και μία κροτίδα (στο ξεκίνημα του 1ου σετ).
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την άμεση επέμβαση των παραγόντων, των παικτών και των συνεργατών του ΤΑΑ ΠΑΟΚ που αμέσως έσπευσαν να προστατέψουν τους φιλοξενούμενους και να διώξουν τους ανεγκέφαλους που υποστηρίζουν πως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.
Λόγω των επεισοδίων οι παίκτες των δύο ομάδων δεν έκαναν τον καθιερωμένο χαιρετισμό στο τέλος του αγώνα, ενώ και οι δηλώσεις έγιναν βιαστκά. Τα παραπάνω σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα και ο ΠΑΟΚ εάν υπάρξει πέμπτος τελικός στην έδρα του κινδυνεύει με τιμωρία.