moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση Ολυμπιακος-Νιζνι

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση Ολυμπιακος-Νιζνι
 

Σφαιρόπουλος: «Ήταν δύσκολο να βρεις κίνητρο»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς όπως είπε ήταν μία αναμέτρηση που δύσκολα μπορείς να βρεις κίνητρο.

Σφαιρόπουλος: «Ήταν δύσκολο να βρεις κίνητρο»

Μόνο από την εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο είχε κάποια παράπονα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν μία αναμέτρηση που δύσκολα οι παίκτες του θα έβρισκαν το κίνητρο για να αγωνιστούν, αλλά το είδε ως μία καλή προετοιμασία ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
«Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε το TOP 16 με νίκη, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ήταν δύσκολο να βρεις κίνητρο. Θέλαμε να το δούμε ως παιχνίδι προετοιμασίας γι’ αυτά που θα έρθουν. Σε κάποια σημεία του αγώνα είχαμε καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σαφές προβάδισμα, παρότι τα ελεύθερα σουτ δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο χαλάρωσε η άμυνά μας, στην τρίτη περίοδο, όπου δεχθήκαμε 26 πόντους. Είναι ένα νούμερο που δεν μας χαροποιεί. Πιστεύω όμως ότι η δεύτερη και η τέταρτη περίοδος, που δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους, ήταν καλές. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και προετοιμαζόμαστε για πλέι οφ».

Ντάρντεν: «Όλα ξεκινούν από το μηδέν»

Ενέργεια στην άμυνα και βελτίωση στα ριμπάουντ είναι αυτά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν μετά τη νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ντάρντεν: «Όλα ξεκινούν από το μηδέν»

 Με τη συμμετοχή στα playoffs της Ευρωλίγκας όλα ξεκινούν από το μηδέν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα από τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, για να τα καταφέρουμε. Ο, τι κάναμε μέχρι τώρα δεν μετρά. Όλα ξεκινούν από το μηδέν. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε επιθετικά από το ξεκίνημα», δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Λοτζέσκι: «Δεν με νοιάζει ο αντίπαλος»

Καμία προτίμηση δεν έχει ο Ματ Λοτζέσκι για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Λοτζέσκι: «Δεν με νοιάζει ο αντίπαλος»

 Ως μία καλή ευκαιρία για να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ χαρακτήρισε ο Ματ Λοτζέσκι τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τονίζει πως δεν τον ενδιαφέρει το ποιον θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τελειώσαμε με άλλη μία νίκη το TOP 16. Σήμερα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να επιστρέψει με την ομάδα και να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά. Δεν έχω καμία προτίμηση στον αντίπαλο, είτε αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, είτε η Μπαρτσελόνα, αλλά όποιος και να είναι θα πάμε στην Ισπανία», είπε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ντάνστον: «Να γίνουμε καλύτεροι»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ώστε να γίνει καλύτερος, ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον μετά τη νίκη επί της Νίζνι.

Ντάνστον: «Να γίνουμε καλύτεροι»

 Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι η καλή άμυνα, αλλά και να βελτιώσει τα ριμπάουντ, ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα είπε Μπράιαντ Ντάνστον μετά τη νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

«Το πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα και να γίνουμε καλύτεροι στα ριμπάουντ. Τόσο η Ρεάλ, όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν καλούς ριμπάουντερ και εμείς θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Αλλά, όπως είπα το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Θα πρέπει να συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για την ερχόμενη εβδομάδα. Να δουλεύουμε σκληρά και να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Πρίντεζης: «Όποιος και να ‘ναι, μπορούμε»

Μόνο... ξεγραμμένος δεν είναι ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, παρά το ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποκλείσει με μειονέκτημα έδρας μια εκ των Μπαρτσελόνα (λογικά), Ρεάλ.

Πρίντεζης: «Όποιος και να ‘ναι, μπορούμε»
Ως ένα ακόμα τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είδε το ματς με την Νίζνι ο Γιώργος Πρίντεζης που παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε το μπάσκετ που μπορεί (κι ας νίκησε).
Ο Έλληνας φόργουορντ εξέφρασε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του, πως έχει όλα τα εφόδια -εφόσον είναι όλοι υγιείς- για να προκριθεί στο Final-4 ακόμα και με μειονέκτημα έδρας κόντρα σε Μπαρτσελόνα (λογικά) ή Ρεάλ.

«Παρά το ότι ήταν αδιάφορο το ματς, προσπαθήσαμε και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα τεστ, πάει τέλειωσε. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό Top-16, όπου πήραμε πολλές νίκες».
Χαριτολογώντας για την μέρα του αγώνα (Μεγάλη Παρασκευή), ο «Πρίντ» απάντησε: «Χαρά μας ήταν που παίξαμε και σήμερα και ήρθε αρκετός κόσμος. Είναι νωρίς, θα προλάβουμε και τον Επιτάφειο, μια χαρά είμαστε».
Όσο για τη συνέχεια και τα πλέι οφ: «Γενικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα, παρά τις πολλές και σημαντικές νίκες που κάναμε. Όποιος και να ‘ναι ο αντίπαλός μας (είτε Μπαρτσελόνα, είτε Ρεάλ), έχουμε πολλές πιθανότητες. Κι αν είμαστε υγιείς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο Final-4 της Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: