moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Με το μυαλό στον Πανθρακικό

Με το μυαλό στον Πανθρακικό

Με το μυαλό στον Πανθρακικό
 
Για το πρώτο από τα δύο «βήματα» που απαιτούνται για να φτάσουν στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους προετοιμάζονται στον Ολυμπιακό. Ατομικό για Μήτρογλου, Ομάρ και Ντουρμάζ.
Αν και διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και έρχεται το Πάσχα, στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν και το μυαλό τους είναι στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομητηνή για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εν όψει αυτής της αναμέτρησης οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Κώστα Μήτρογλου να προαναγγέλλει πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο διεθνής φορ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως συνέβη με τους Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ, ενώ ο Σάλιακας δέχθηκε ένα χτύπημα πάνω στην προπόνηση και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Στρέζος έκανε θεραπεία και ατομικό.
Στα της προπόνησης, οι πρωταθλητές Ελλάδας δούλεψαν επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν με «μονομαχίες» 4 εναντίον 4 και δίτερμα. Επόμενη προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους» αύριο, Μεγάλο Σάββατο (11/04), στις 10:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: