moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Διπλο στην Βαρκελωνη Θρυλε ΟΛΕ-ΟΛΕ...

Διπλο στην Βαρκελωνη Θρυλε ΟΛΕ-ΟΛΕ...

Με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός στα playoffs

Η Ρεάλ έκανε το καθήκον της και κέρδισε την Ζαλγκίρις, οπότε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα playoffs της Euroleague με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα. 
Την Τετάρτη (15/4) το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη και το δεύτερο την Παρασκευή (17/4). Όποιος κάνει τρεις νίκες παίρνει την πρόκριση στο Final-Four της Μαδρίτης. 
Τα "ζευγάρια" στα προημιτελικά.

Η Ρεάλ έκανε το χρέος της, δεν έκατσε να χάσει και κέρδισε την Ζαλγκίρις στην έδρα της (99-83), τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της.
Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα φετινά playoffs της Euroleague, την οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν έχοντας το μειονέκτημα έδρας.
Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη την Τετάρτη 15 Απριλίου, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή (17/4) στο ίδιο γήπεδο, στο "Palau Blaugrana".

Όποια ομάδα συμπληρώσει τρεις νίκες παίρνει αυτόματα και την πρόκριση στο Final-Four της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στη Μαδρίτη.
Στόχος των ερυθρολεύκων να σημειώσουν τουλάχιστον ένα "διπλό" στην έδρα των Καταλανών, διατηρώντας παράλληλα ως απόρθητο κάστρο τους το ΣΕΦ.

Η Ρεάλ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα τον Ολυμπιακό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας, ενώ το αβαντάζ θα το έχει και η Φενέρμπαχτσε που τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο των Πειραιωτών, αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά τα "ζευγάρια" των playoffs της Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Αναντολού Εφές (Τουρκία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)


Η τελική κατάταξη

Ε' Όμιλος
Ρεάλ 11-3

Μπαρτσελόνα 11-3

Μακάμπι 9-5

Παναθηναϊκός 7-7

Άλμπα 7-7

Ζαλγκίρις 5-8

Ερυθρός Αστέρας 4-10

Γαλατάσαραϊ 2-12

ΣΤ' Όμιλος
ΤΣΣΚΑ 12-2

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 11-3

Ολυμπιακός 10-4

Εφές 6-8

Λαμποράλ Κούτσα 6-8

Μιλάνο 4-10

Μάλαγα 4-10

Νίζνι 3-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: