moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε

Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε


Εμεις εδω στο Piraeus Planet ειμαστε στο πλευρο σου Προεδρε οπως ειμαστε και το 2011 εως το 2014 απο το ALEX WEB RADIO/TV γιατι πιστευαμε και συνεχιζουμε να πιστευουμε  στην αθωωτητα σου και θα απαντησουμε σε ολους οσους σε λασπολογησουν

Χαρηκατε ε?

Καντε λιγο υπομονη βαζελοχανουμομπουγατσοκαλαμαραδες μου και λοιποι αντικειμενικοι εντεταλμενοι του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Σε λιγο καιρο εως  τις 2 του Ιουνιου , θα κανετε μαυρο καλοκαιρι γιατι δεν θα εχει χαρτζηλικι για τις διακοπες σας απο τους παραγοντες του κοινου μετωπου γιατι και παλι θα μεινετε με ανοιχτο το στομα και με τις τσεπες αδειες  επειδη ο Βαγγελης Μαρινακης και παλι θα απαλαγει πανηγυρικα και θα φατε ολη την λασπη που θα ριξετε εως τοτε.
Εως τωρα καλα περασατε απο το 20011 μεχρι το 2015 κονομησατε καλα απο τα γλειωδη δημοσιευματα σας κατα του Βαγγελη Μαρινακη ,επενδυση μεγαλη απο τους επενδυτες του τιποτε και της μποχας και της βρωμας που τον μονο στοχο που εχουν ειναι να αξεφανιστει ο Ολυμπιακος.
Ποιος να εξαφανιστει ρε σεις? ο Γιγαντας Ολυμπιακος ρε νανακια?
Καντε υπομονη και θα δειτε 6τι καλο που θα ειναι το νεο μπουκωμα που θα φατε οταν θα βγει και αυτη η αποφαση για την εγκληματικη οργανωση οπου θελετε ενοχο και τον Μαρινακη.
Ακομα περιμενου για την υποθεση των στημενων του 2011 να καλεσουν τον Νικολα Πατερα τον τοτε Προεδρο του Παναθηναικου και της Super League παρολο που ειχαν βγει στον αερα μαγνητοφωνημενες συνομιλιες της ΕΥΠ και που ειχε  κατηγορηθει απο την UEFA οτι ειχε στησει τον αγωνα της ομαδας του με την Ξανθη .
Ουτε καν τον καλεσαν..οχι να τον κατηγορησουν...
Αυτη ειναι η Ελληνικη Δικαιοσυνη.
Υπομονη λοιπον και σε ενα μηνα θα το βουλωσετε και παλι ολοι σας.
Δημοσιογραφοι του Ολυμπιακου...εκκωφαντικη και παλι η ησυχια σας,οπως κανατε απο το 2011 εως και την απαλαγη Μαρινακη το 2015 οπου ξαναπιασατε τα...μολυβια και τα πληκτρολογια σας για το θεμα αυτο.
Δεν πειραζει ρε...θα ειμαστε εμεις εδω που ειμαστε οπαδοι και οχι δημοσιογραφοι να τα λεμε τα πραγματα οπως εχουν.

Ιδου και η ειδηση

Τον Ιούνιο η απολογία Μαρινάκη

Παραδόθηκε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς η δικογραφία στον δικηγόρο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ειχε ζήτησε από τον Γιώργο Ανδρεάδη να μην παραστεί σήμερα (27/4) ο πελάτης του στα δικαστήρια προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του αλλά και για να μην δημιουργεί  ένταση, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει πως η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, στην Ευελπίδων και το γραφείο του ανακριτή έχει κινητοποιήσει ήδη τις τάξεις οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σχεδιάζουν «υποδοχή».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κληθεί από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη να παραστεί στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Όμως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έδωσε το παρών με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί να ζητάει από τον Ανδρεάδη να μην παραστεί ο πελάτης του στην Ευελπίδων προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του.
Όπερ κι εγένετο με τον ειδικό ανακριτή να παραδίδει, κατ’ εξαίρεση το κατηγορητήριο στον Βασίλη Δημακόπουλο, τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μαρινάκη και να εξασφαλίζει προθεσμία ώς τις αρχές Ιουνίου προκειμένου να απολογηθεί τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: