moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μαξίμου: «Λύση χωρίς GREXIT»

 Μαξίμου: «Λύση χωρίς GREXIT»


Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο Κοντονή. Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο όπως είναι, τότε η κόντρα με την ΟΥΕΦΑ θα πάει στα άκρα και θα επέλθει αποκλεισμός των ομάδων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT, ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τον αποκλεισμό είτε των συλλόγων, είτε της εθνικής ομάδας. Για την ακρίβεια δεν θέλει καν να υπάρχει η συζήτηση περί Grexit στο ποδόσφαιρο. Του αρκούν τα περί οικονομικής εξόδου συνολικά της χώρας, ξέρει καλά ότι ένα νέο μεγάλο μέτωπο από το χώρο του αθλητισμού θα είναι καταστροφικό.
Από το πρωθυπουργικό περιβάλλον προκύπτει ένα κλίμα αισιοδοξίας, ότι το θέμα θα κλείσει θετικά. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει και πιέζει προς την εξεύρεση λύσης, χωρίς… αίμα. Διαφωνεί κάθετα με τον τρόπο που λειτουργεί αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως η ΕΠΟ που έχει και την ευθύνη. Ζητάει περιορισμό της ασυδοσίας όπως την χαρακτηρίζουν στελέχη της κυβέρνησης, αφού θεωρεί ότι τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου δεν λειτουργούν με άξονα το καλό του αθλήματος, αλλά εξυπηρετούν συμφέροντα. Αυτή η «δράση» πρέπει να πάψει λένε στο Μαξίμου και θεωρούν ότι θα βρεθεί η λύση.
Μέσα στην ημέρα θα ετοιμαστεί και το πλάνο με την τελική πρόταση, το οποίο θα παρουσιαστεί και τον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: