moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ισόπαλη η Κ-20 με τον Πανιώνιο

Ισόπαλη η Κ-20 με τον Πανιώνιο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 32ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε στην Αργυρούπολη.
Σε αγώνα της 32ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (26/4) στην Αργυρούπολη, ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι (0-0). Η ομάδα του Πειραιά κυριάρχησε στο παιχνίδι είχε ευκαιρίες, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες στο τελευταίο λεπτό (93') ο Γιάννης Λάτσι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Μετά από σέντρα του Ρεντζή η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Λάτσι αλλά εκείνος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα!
Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 75 βαθμούς μετά από 27 αγώνες ενώ ο Ατρόμητος που είναι στη 2η θέση έχει 69 βαθμούς μετά από 28 αγώνες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Βασίλης Βούζας, τόνισε: "Είχαμε καλή απόδοση και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε όμως να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έτσι δεν πετύχαμε γκολ. Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά το γκολ δεν σημειώθηκε. Όπως έχω πει ξανά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Τίποτε δεν έχει τελειώσει και πρέπει να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί έως την τελευταία αγωνιστική".

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ρεντζής, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης (72' Ρέτσος), Μανθάτης (76' Ιγνατίδης), Ανδρούτσος, Λάτσι, Καναβέτας (50' Χαντζάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: