moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Το γεύμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο «Cosa Nostra»

Στον  υπέροχο χώρο του εστιατορίου «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο, γευμάτισε την Κυριακή το βράδυ η ομάδα πόλο Γυναικών και η διοίκηση του Ολυμπιακού. 
Το γεύμα παρέθεσε ο επιχειρηματίας και πρώην μέλος της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Γιώργος Γλου,  για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. 
Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο κ. Γιάννης Δαλέζιος και σύσσωμο το τμήμα της γυναικείας ομάδας πόλο. 
Επίσης παρευρεύθηκαν από πλευράς της  ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής οι κ.κ. Δημήτρης Δημόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής, Μιλτιάδης Σταθόπουλος, Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Ασφαλιστικής, Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών, Μαρία Κόρακα, Προϊσταμένη Υποδ/νσης Εταιρικής Επικοινωνίας. Το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι τoυ μέγα χορηγού του Ολυμπιακού, Novibet ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών κ. Σταύρος Κυριακίδης και ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας κ. Γιώργος Μπαρμπάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: