moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σημερα ξεκαθαρίζει για το κοινό κώλυμα


Σημερα ξεκαθαρίζει για το κοινό κώλυμα

Ξεκαθαρίζει για το… κοινό κώλυμα
Μέσα στη μέρα θα φανεί αν οι διαιτητές δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την 32η αγωνιστική της Super League και την οδηγήσουν σε αναβολή διαμαρτυρόμενοι για… ποινικοποίηση των λαθών τους.
Όλα τα’ χε το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια (ακόμη) αναβολή θα του λείπει…

Οι διαιτητές της Super League υποστηρίζουν πως άδικα «σύρονται» στις δικαστικές υποθέσεις για τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάνουν λόγο για ποινικοποίηση ανθρωπίνων λαθών.
Ως μέσο αντίδρασης τέθηκε χθες επί τάπητος η ιδέα να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την 32η αγωνιστική και να την οδηγήσει σε αναβολή.
Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι, ήτοι οι 28 διαιτητές και οι 48 βοηθοί του πίνακα.
Το κείμενο με την πρόταση για κώλυμα εστάλη χθες με e-mail σε όλους, αλλά είτε κάποιοι δεν το διάβασαν (είκοσι τον αριθμό), είτε είχαν ενστάσεις ή αμφιβολίες (τουλάχιστον τρεις) κι έτσι το ζήτημα πήρε αναβολή.
 Μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει κοινή στάση ή δεν θα επιτευχθεί η ομόφωνη συναίνεση, τουλάχιστον για την προσεχή αγωνιστική.
Το πιθανότερο είναι να γίνουν κανονικά οι αγώνες της 32ης αγωνιστικής, αλλά υπάρχει κίνδυνος να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: