moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Έρχεται η Σχολή Καλιφόρνιας

Έρχεται η Σχολή Καλιφόρνιας

Τα στελέχη, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού από τις ΗΠΑ έρχονται στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη για εκπαίδευση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού:
"Λίγους μήνες μετά από την έναρξη της συνεργασίας με την FC Impact για την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια (Λος Άντζελες) οι άνθρωποι της Σχολής έρχονται από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα με σκοπό να εκπαιδευτούν αλλά και να... γνωρίσουν καλά τον Ολυμπιακό. 

Την Δευτέρα 27/4 ο επικεφαλής της Σχολής κ. Φρουσιάκης μαζί με όλους τους προπονητές της αλλά και κάποιους επίλεκτους ποδοσφαιριστές θα περάσουν την... πύλη του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη! Στην πολυήμερη παραμονή τους στον Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Προπονητικό Κέντρο και να δουν τους χώρους προπονήσεων της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας.
Οι προπονητές της Σχολής μας θα επιμορφωθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας μας και θα πάρουν και τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας πάνω στον οποίο θα δουλέψουν στην Καλιφόρνια. Ακόμη οι επίλεκτοι παίκτες θα αξιολογηθούν και θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων για να διαπιστωθεί το επίπεδο και η διαφορά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδος και αυτό των ΗΠΑ".



Δεν υπάρχουν σχόλια: