moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μεταγραφικο «Stand by» ο Ολυμπιακος λογω Grexit

Μεταγραφικο «Stand by» ο Ολυμπιακος λογω Grexit

Αρχισαν ηδη τα οργανα και η αλλαγη σχεδιασμου στον Ολυμπιακο πριν καν συμβει το Ελληνικο Football Grexit .
Οπως ξερουμε ολοι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη αρκετούς παίκτες από την εγχώρια αγορά, αλλά δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και για εκείνους από το εξωτερικό λόγω του ενδεχόμενου «grexit» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποκαλύψει ότι πρόθεσή τους είναι να κινηθούν για την απόκτηση 3 – 4 ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά όλα θα κριθούν από την «κόντρα» του Σταύρου Κοντονή με την UEFA και τη FIFA.
Ήδη οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει αρκετούς παίκτες από την εγχώρια αγορά (Μπεν, Γιαννιώτα, Τζανδάρη, Κατσικά, Κεϊτά και Μαρτίνες), όμως δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και για εκείνους από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τη SportDay, διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν γίνει σε φιλολογικό περισσότερο επίπεδο, αλλά όχι κάτι χειροπιαστό, από τη στιγμή κιόλας που το θέμα με το αθλητικό νομοσχέδιο κάνει το γύρο της Ευρώπης.
Όσον αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για τη θέση του στόπερ ακούγεται ξανά ο Νέτο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ντιόπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Για τη θέση του επιθετικού, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί κάποιος σπουδαίος επιθετικός, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ψηλά στη σχετική λίστα τον Καρίγιο της Εστουδιάντες που έχει εισηγηθεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. 
Η επιτευξη ομως των μεγαλων αυτων μεταγραφων απο το εξωτερικο βασιζεται στο  τι θα γινει εν τελει με το νομοσχεδιο του Υφ.αθλητισμου  εαν θα ψηφιστει ως εχει οπου θα φερει και τον ποδοσφαιρικο αποκλεισμο απο την  UEFA και τη FIFA η θα τροποποιηθει με βαση τις επιταγες του Διεθνους Αθλητικου Οργανισμου οπου ειναι και το σωστο.
Αναμενομεν με αγωνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: