moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σκέψεις για ομαδικό κώλυμα

Σκέψεις για ομαδικό κώλυμα


Με νέα διακοπή απειλείται το πρωτάθλημα!

Έρχονται εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλουν κωλύματα στην ΚΕΔ προκειμένου να μην συμμετάσχουν στα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής!

Πρόκειται για κίνηση στήριξης στους έξι συναδέλφους τους (Γιάχο, Σπάθα, Δημητρόπουλο, Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Ιωαννίδη) που κλήθηκαν σε απολογία από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ποινικοποιηθούν τα σφυρίγματα και στη συνέχεια να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.
Η αρχική σκέψη ήταν να στείλουν κωλύματα στην επιτροπή διαιτησίας για τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο αλλά είχαν περιθώριο να το κάνουν βάσει του κανονισμού μέχρι την Τρίτη.
Οι διαιτητές λοιπόν ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τους ορισμούς και κατά συνέπεια να προκαλέσουν νέα διακοπή του πρωταθλήματος. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές οι τελικές αποφάσεις τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ είναι ενήμερες για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: