moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η συνεντευξη Τυπου (video)

Η συνεντευξη Τυπου  (video)


Μετά από το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέϊρα δήλωσε: “Κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Το καλύτερο που έχουμε κάνει ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λιγότερο επιθετικοί.
 Κάτι μας έλειπε.
Ομως κερδίσαμε δίκαια”

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.


Για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μας: «Σήμερα πιστεύω ότι κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ δυναμική ομάδα και επιθετική, μια ομάδα που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αυτό έχει να κάνει με την παρουσία των Τσόρι και Φορτούνη στην ενδεκάδα. Είναι δημιουργικοί και μας βοηθούν στην ποιότητα του παιχνιδιού μας. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Μου άρεσαν πολλοί. Μου άρεσε ο συνδυασμός του Εντινγκά με τον Μιλιβόγεβιτς, μου άρεσε ο Ντοσεβί, ο Χάρα στην επίθεση, η άμυνά μας ήταν ψηλά και ήταν πιο πιεστική. Όλη η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό οφείλεται σε κάτι που σας έλεγα τις προάλλες. Όταν έχεις χρόνο να δουλέψεις τότε η ομάδα σίγουρα θα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο».

Είδαμε στο δεύτερο μέρος να παίζει μόνος του ο Εντινγκά κόφτης και οι Φορτούνης - Τσόρι στον άξονα. Είναι κάτι που το σκέφτεστε μελλοντικά;

«Αυτό το κάνεις όταν η ομάδα σου θέλεις να είναι πιο επιθετική. Πιστεύω όμως περισσότερο στην ισορροπία της ομάδας. Πρέπει να βάζεις γκολ, αλλά και να μην δέχεσαι. Όταν θέλεις να δώσεις περισσότερη ελευθερία σε παίκτες όπως οι Τσόρι και Φορτούνης πρέπει να έχεις πίσω σου ισορροπία όπως την είχαμε με τους Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς. Ήταν ένα δίδυμο που μου άρεσε πολύ. Όταν θες πιο επιθετικά από τα άκρα, θα πρέπει να δίνεις ισορροπία στον άξονα. Δεν αρκεί να βάζεις γκολ, αλλά και αν δέχεσαι. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να βάλουμε 7 και 8 γκολ και το σημαντικό είναι ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει κάποια ευκαιρία εις βάρος μας».

Για το δίδυμο Μποτία - Σιόβα: «Αυτό που κέρδισε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια είναι δέκα μέτρα στην αμυντική γραμμή. Ανεβήκαμε δέκα μέτρα πιο ψηλά και τώρα είναι πιο επιθετική. Έχει να κάνει φυσικά και με την επιστροφή του Μποτία. Μου αρέσει η επικοινωνία που έχει ο Μποτία με τους υπόλοιπους παίκτες. Το παιχνίδι μας γίνεται αυτόματα επιθετικό και μου αρέσει η συνεργασία των παικτών στην άμυνα. Ο τραυματισμός του Μποτία δεν είναι καθόλου ανησυχητικός».

Για την συνέχεια: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα, γιατί αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δουλεύεις. Ειλικρινά το πρώτο ημίχρονο μου άρεσε πάρα πολύ. Αν το ποδόσφαιρο ήταν δίκαιο, στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζαμε 5-0. Ήμασταν δυναμικοί και επιθετικοί. Είμαστε πολύ επιθετικοί όταν χάναμε την μπάλα από την κατοχή μας και αυτό είναι το ποδόσφαιρο που μου αρέσει να παρουσιάζει η ομάδα μας».
 Δείτε την συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Α.Ο.Κ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Αλμπέρτο Μποτία
«Ναι είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν δύο εβδομάδες με πολλά και σημαντικά παιχνίδια στη διεκδίκηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής και είμαστε χαρούμενοι που πάμε σε αυτή τη διακοπή με θετικό τρόπο».
Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ:
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, να παίζουμε έτσι και αν το κάνουμε αυτό στο τέλος η ομάδα θα κερδίσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
Για τη χημεία που έχει με τον Σιόβα και το γκολ που πέτυχε:
«Μετά την απουσία μου ανυπομονούσα να επιστρέψω πίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει να παίζει καλά και στην άμυνα και στην επίθεση και για το γεγονός ότι μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα, η οποία δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Για το γεγονός ότι στα τελευταία ματς πρωταθλήματος η άμυνα δεν δέχτηκε γκολ:
«Η άμυνα δουλεύει καλά, όμως το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα δουλεύει καλά. Από τον πρώτο παίκτη που επιτίθεται μέχρι τον τελευταίο που αμύνεται. Είναι σημαντικό όλοι να δουλεύουμε καλά».

Ομάρ Ελαμπντελαουϊ
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε τις ευκαιρίες μας και ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο».
Για την κατάκτηση του νταμπλ:
«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι. Τώρα έχουμε την διακοπή, στο πρωτάθλημα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όπως και στο Κύπελλο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος, να προσπαθούμε και πιστεύουμε πως θα τα κατακτήσουμε».
Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω πως δεν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα η διακοπή. Αντιθέτως θα βοηθήσει. Πολλοί παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται και να δουλεύει. Προσωπικά μου αρέσει που θα έχω ακόμα ένα παιχνίδι, γιατί έλειπα για κάποιες μέρες λόγω του τραυματισμού μου και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα αυτή η διακοπή».

Το βιντεο απο την συνεντευξη Τυπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: