moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Τρέχει» να προλαβει για Εφές ο Σπανούλης

«Τρέχει» να προλαβει για Εφές ο Σπανούλης

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. 
Εκτός ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενοχλήσεις ξανά ο Σλούκας!

«Τρέχει» για Εφές ο Σπανούλης!
Αρκετό σασπένς θα έχει η εβδομάδα που ξεκινά για τον Ολυμπιακό
Μετά το ρεπό του Σαββάτου (21/3) και την επιστροφή της αποστολής από τη Βιτόρια, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν την Κυριακή (22/3) στο ΣΕΦ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (23/3, 18:00). Όμως, για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο τα νέα κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν. Ο Κώστας Σλούκας αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Βασίλης Καββαδάς αποχώρησε με ένα πρόβλημα στη μέση. Έτσι, η συμμετοχή και των δύο κόντρα στους Δραμινούς θα αποφασιστεί στην τελευταία στιγμή.

Από ‘κει και πέρα, ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης (26/3). Σίγουρος απών, πάντως, θα είναι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά ακόμα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο και έτσι το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο δεν του δίνει το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: