moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι “χρυσοί” Έφηβοι

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι “χρυσοί Έφηβοι”

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÅÖÇÂÙÍ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ê. ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ
 
Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε πριν από λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων, προσκεκλημένη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με αφορμή την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-18 που διεξήχθη στον Βόλο.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας έδωσε τα συγχαρητήρια του στους “χρυσούς Εφήβους για την επιτυχία τους, τονίζοντας τους ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ενότητας και συλλογικότητας, για τους συνομηλίκους τους, αλλά και όλους τους πολίτες της χώρας που βιώνουν το “σκληρό” πρόσωπο της κρίσης.
 Παράλληλα τους απένειμε τιμητικά διπλώματα.
Παρών εκ μέρους της Κυβέρνησης είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και όλων των μελών της Κυβέρνησης.
 Τόνισε παράλληλα ότι η χαρά ήταν πολύ μεγαλύτερη και πολλαπλάσια ακριβώς γιατί προέρχεται από την Εθνική ομάδα που απαρτίζεται από νέα παιδιά 18 χρόνων, που αποτελούν την “υποθήκη” για το μέλλον της χώρας.
Την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: