moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»
 
Σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ανδρέας Γιαννιώτης. «Ήδη έχουμε δείξει κάποια πράγματα, θα προσπαθήσουμε για να βγει καλό θέαμα στο γήπεδο», είπε ο νεαρός τερματοφύλακας.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είχε μια γεμάτη προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, πήρε αρκετό χρόνο στα φιλικά των «ερυθρολεύκων» και εμφανίζεται σίγουρος για την ομάδα που χτίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα. Μιλώντας στη Nova, ο νεαρός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στους Πειραιώτες κάτι που όπως θα φανεί και στο γήπεδο.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova: Για τη δουλειά που έγινε στο εξωτερικό: «Είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, υπάρχει σίγουρα κούραση γιατί είναι προετοιμασία, παρ' όλα αυτά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητά ο προπονητής».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα συνδυάσει αποτελέσματα με θέαμα:
«Σίγουρα επειδή δουλεύουμε σωστά θα έρθει και το καλό θέαμα. Ήδη έχουμε δείξει κάποια πράγματα, θα προσπαθήσουμε να τα δουλέψουμε περισσότερο και να βγει το καλό θέαμα στο γήπεδο».

Για το ματς με τη Σίβασπορ:
«Παίξαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκαν οι φάσεις, στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Δείξαμε θετικό πρόσωπο».

Για τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων με τον Αλέκο Ράντο και την παρουσία του Καπίνο:
«Ξέρετε ότι με τον Αλέκο δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Γίνεται καλή δουλειά και ο Στέφανος που ήρθε προσαρμόστηκε γρήγορα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: