Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

«Ζεστο χρημα» στον Ολυμπιακό απο τον αποκλεισμο του Παναθηναϊκο

«Ζεστο χρημα» στον Ολυμπιακό απο τον αποκλεισμο του Παναθηναϊκο


 Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Μπριζ βγάζει οικονομικά κερδισμένο τον Ολυμπιακό, που θα καρπωθεί ένα επιπλέον πολύ σημαντικό ποσό από το Champions League.
Οι «πράσινοι» γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έχασαν κάθε ελπίδα να μπουν στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα άφησαν τον Ολυμπιακό μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας σε αυτούς.
Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καρπωθούν ολόκληρο το market pool, δηλαδή το ποσό που προβλέπεται ανά χώρα από τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλες εμπορικές συνεργασίες που αφορούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Το εν λόγω ποσό δεν είναι γνωστό από τώρα, ωστόσο πέρσι-όταν και πάλι ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στα προκριματικά από τη Σταντάρ Λιέγης-ανακοινώθηκε στην εξέλιξη της σεζόν πως ο Ολυμπιακός καρπώθηκε περίπου 11,8 εκατ. ευρώ.
Αν προκρίνονταν οι «πράσινοι» πέρσι ή φέτος, θα καρπώνονταν ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, αφού θα μοιραζόταν το market pool με τους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: