moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Σαπάτα:«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»

Σαπάτα:«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»

«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»
Με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Φελίπε Πάρντο μίλησε ο συμπατριώτης του Ντουβάν Σαπάτα.
Σίγουρος ότι ο Φελίπε Πάρντο θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο συμπατριώτης του Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.
«Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης. 

Είναι γρήγορος δυνατός και έξυπνος. Μπορεί να σκοράρει, αλλά και να βγάλει ασίστ. Κάνει πολλά πράγματα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει σε όλους πόσο καλός είναι και ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος», είπε ο Κολομβιανός επιθετικός σε συνέντευξή στην εφημερίδα “Real News” ενώ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» πριν καταλήξει στην Ουντινέζε με την μορφή δανεισμού από τη Νάπολι.

«Ναι, με ήθελε ο Ολυμπιακός. Είχαν πάρει τηλέφωνο τον μάνατζέρ μου. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν προχώρησε τελικά. Το σίγουρο είναι πως υπήρξε ενδιαφέρον. Από 'κει και έπειτα δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν έγινε η μεταγραφή», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: