moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Φόβος και τρόμος...

Φόβος και τρόμος...

Φόβος και τρόμος στους αιθέρες!
Πάτρικ Γιανγκ, Οθέλο Χάντερ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αυτή θα είναι λοιπόν η τριάδα των σέντερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τρία «θηρία» στην front line των πρωταθλητών Ελλάδας που μετά και την απόκτηση του Σέρβου σέντερ για 2+1 χρόνια, δυνάμωσαν… τρομακτικά κάτω από τη ρακέτα, προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την αποχώρηση του Μπράιαντ Ντάνστον, απέκτησαν δύο εξαιρετικούς σέντερ (Γιανγκ, Μιλουτίνοφ), διατηρώντας το αθλητικό κομμάτι μέσα στην ομάδα.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου ήρθε να δώσει αυτά που δεν είχε ο Ολυμπιακός την περυσινή σεζόν. Είναι ψηλός (2,11 μ.) παίζει με πλάτη στο καλάθι, έχει μεγάλο άνοιγμα στα χέρια και καλά τελειώματα και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι τυχαίο που ο κόουτς τον Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, τον ήθελε σαν… τρελός και οι περυσινή πρωταθλητές του ΝΒΑ, απέκτησαν τα δικαιώματά του.
Ωστόσο, ο Μιλουτίνοφ δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο φέτος, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Παρά το μπόι του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι αρκετά ευέλικτος, έχει επίσης καλό πρώτο βήμα και βοηθάει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ με το άνοιγμα των χεριών που έχει.
 Ο κόουτς του Θρύλου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μπορεί να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση μετά την απόκτηση του Σέρβου σέντερ, διότι πάντα είχε στις ομάδες του έναν τέτοιον παίκτη. Να δίνει δηλαδή το κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους.
Με την προσθήκη του «θηρίου» Πάτρικ Γιανγκ, αλλά και του… παλιού πλέον Οθέλο Χάντερ, ο Ολυμπιακός δυναμώνει πολύ την front line του και γίνεται «φόβητρο» για κάθε ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Θα δουν εκπληκτικά πράγματα τα μάτια μας στο ΣΕΦ τη νέα χρονιά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: