moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Νικολάου:«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»

Δημήτρης Νικολάου:«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»
Για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και το όνειρό του να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Νικολάου.
Ο μόλις 17χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος πριν από μόλις μία εβδομάδα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας, προερχόμενος από την ομάδα Νέων, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την έλευσή του στην επαγγελματική ομάδα του Θρύλου.

Ο Νικολάου, ο οποίος στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στην Αντάλιασπορ πραγματοποίησε την ανεπίσημη «παρθενική» του συμμετοψχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova για τις πρώτες του εμπειρίες με την πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά:
«Έχει αλλάξει η ζωή μου μέσα σε μία εβδομάδα, βρέθηκα στην πρώτη ομάδα, είναι μεγάλη χαρά για μένα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν πολύ σημαντικά τα λεπτά που έπαιξα γιατί έπαιξα σε ένα ανώτερο επίπεδο. Κυρίως παίζω αριστερό στόπερ αλλά μπορώ και ως αριστερό μπακ. Είναι δύσκολο το μεταβατικό στάδιο αλλά κάθε παιδί αυτό το όνειρο έχει και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μείνει στην ομάδα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: