moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Εχει κερδισει τις εντυπωσεις ο Χαρα

 Εχει κερδισει τις εντυπωσεις ο Χαρα 
 Ο Αργεντινός φορ το διάστημα της παραμονής της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες.
Ο 24χρονος επιθετικός σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, φέτος παρουσιάζεται αρκετά πολυ πιο ορεξάτος, ενώ και στα δύο πρώτα φιλικά που έχουν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους κόντρα σε Ντούκλα Πράγα και Ρίζεσπορ, έχει παρουσιάσει πτυχές του σπουδαίου του ταλέντου, αποδεικνύοντας  ότι διαθέτει όλα τα φόντα να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο.
Ο Χάρα τόσο απέναντι στους Τσέχους, όσο κόντρα στην τουρκική ομάδα βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ενώ είχε εξαιρετική συνεργασία με τους μέσους και ιδιαίτερα με τον συμπατριώτη του Τσόρι Ντομίνγκες.

Μπορεί να στάθηκε άτυχος, ωστόσο, η ευχέρεια με τη οποία ξεμαρκάρεται, αλλά και το γεγονός ότι βοηθάει πολύ και στο αμυντικό «κομμάτι» συγκαταλέγεται στα υπέρ του.
Η εν γένει αγωνιστική εικόνα του 24χρονου φορ , όπως είναι φυσικό, χαροπιεί απόλυτα τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι περιμένουν πολλά.
Μπορει να μην τον εμπιστευονται οι οπαδοι του Ολυμπιακου λογω της κακης αγωνιστικης του καταστασης την περσινη σεζον αλλα..κανεις δεν μπορει να πει οτι δεν το ξερει το τοπι..απλα ηταν και ειναι ακομα ντεφορμε.
Εχασε 4 γκολ στο φιλικο προετοιμασιας με την Ριζεσπορ αλλα...ηταν σε ολο το γηπεδο ενω επαιζε σαν καθαροαιμο φορ στην κορυφη της επιθεσης οπως του ειχε υποδειξει ο Σιλβα , εκανε τα παντα  γυριζε πισω και μαρκαριζε και ηταν μεσα στις περισοτερες φασεις.
Προσωπικα πιστευω πως αν συνεχισει ετσι και ανεβει περισοτερο με τα φιλικα θα κερδισει μια θεση στις επιλογες του Σιλβα που ξεκαθαρα του δινει τις ευκαιριες που του αξιζουν.
Και σιγουρα ο Σιλβα κατι παραπανω ξερει απολους μας.
Μακαρι να πανε ολα κατευχην και να συμβει αυτο που περιμενουμε ολοι μας απο τον Φρανκο Χαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: