Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Σεναριο για Μιτσού

Σεναριο για Μιτσού


Στο προσκήνιο του Μιτσού
Όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του επιθετικού τόσο θα γίνονται εκτιμήσεις για τον παίκτη που αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας για να καλύψει το κενό στην επίθεση.
Ο μάνατζερ του Μιτσού ήταν στην Αθήνα και γίνονται εκτιμήσεις ότι εξετάζεται η περίπτωσή του από τον Ολυμπιακό.
Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Μιτσού ακούγεται έντονα. Αυτό προκύπτει περισσότερο από το γεγονός πως ο μάνατζέρ του βρισκόταν στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Euro U19.
«Θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Από αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αλλά μη μου ζητάτε να σχολιάσω κάτι για τον Μτσού και τον Ολυμπιακό. Δεν θα το κάνω», ανέφερε ο μάνατζέρ του στον «Γαύρο».

Ο Μιτσού έχει προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν αποτελεί έναν από τους παίκτες που συγκεντρώνει στοιχεία από το προφίλ του επιθετικού που θέλει ο Μάρκο Σίλβα στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αυτό συμβαίνει γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί το στιλ του επιθετικού που θέλει.

Πάντως η απόκτησής του είναι εφικτή. Θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα χρήματα τα οποία λαμβάνει υπολογίζονται περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: