moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Θρυλος στο Αφιονκαραχισάρ,η υποδοχη του κοσμου και των δημοσιογραφων και τα..μεταγραφικα

Ο Θρυλος στο Αφιονκαραχισάρ,η υποδοχη του κοσμου και των δημοσιογραφων και τα..μεταγραφικα

Οι «εξετάσεις» του Αφιονκαραχισάρ
Το πρώτο στάδιο στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής.
 Από το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Αφιονκαραχισάρ για τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε (21/7) και την Αντάλιασπορ (23/7) και αφού ολοκληρωθεί το τουρνουά, θα τελειώσει μια και καλή και η ιστορία με τους "κομμένους".


Πάτησε Τουρκία ο Ολυμπιακός

Σε τούρκικο έδαφος βρίσκεται απ' το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός για να δώσει τα δύο νέα δυνατά φιλικά του. 
Υποδοχή με τον ύμνο της ομάδας και ελληνικές σημαίες.

Πάτησε Τουρκία ο Ολυμπιακός (pic)
Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα συμμετάσχει στο τουρνουά Afyon Cup (20 - 25 Ιουλίου 2015) και θα αντιμετωπίσει τις Φενερμπαχτσέ (21/7, 20:30) και Αντάλιασμπορ (23/7, 20:30), σε δύο ακόμα δυνατά φιλικά προετοιμασίας, προτού οι ερυθρόλευκοι επιστρέψουν Ελλάδα.

inner

Αξίζει να σημειωθεί πως αφότου οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάτησαν σε τούρκικο έδαφος, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους του, με τον ύμνο του συλλόγου να παίζει στα μεγάφωνα, ενώ υπήρχαν και πολλές ελληνικές σημαίες!

Η αναγνωριση του Θρυλου απο τα Διεθνη media φανηκε στην υποδοχη
Μόνο ως κάτι απλό δεν αντιμετωπίζουν στην Τουρκία το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην χώρα τους για να λάβει μέρος στο τουρνουά του Αφιόν.
Και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Αφιόν, οι δημοσιογράφοι.
Αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ με κάμερες, περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού να φτάσει στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν οι «ερυθρόλευκοι», έτσι ώστε να αποθανατίσουν τη στιγμή. Βλέπετε ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και αυτό το αναγνωρίζουν στην Τουρκία.
Άλλωστε το γεγονός ότι ο Θρύλος συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, έχει να κάνει και με τα συνεχόμενα χρόνια συμμετοχής του στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση το Champions League, αλλά και τις μεγάλες νίκες που έχει πετύχει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Άντερλεχτ, Μπενφίκα κ.ά.

Στην Τουρκία για φιλικά και μεταγραφές

Η συνάντηση Βρέντζου – Σίλβα θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών

Τα μεταγραφικά ποτέ δεν… τελειώνουν στον Ολυμπιακό και σίγουρα όχι από τα μέσα Ιουλίου. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην Τουρκία για το τουρνουά στο Εσκί Σεχίρ, όμως εκεί θα έχουμε και άλλα παιχνίδια… εξωαγωνιστικά.
Συγκεκριμένα, στην γειτονική χώρα θα βρεθεί και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, όπου και θα βρεθεί, τόσο με τον τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, όσο και με τους Χουάνχο Λορένθο και Γρηγόρη Γεωργάτο.
Τι θα περιλαμβάνει η «ατζέντα»;
Σωστά καταλάβατε. Μεταγραφικά θέματα.

Μετά την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο, που θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού, σειρά παίρνει η απέναντι πλευρά, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τον αντίστοιχο Πάρντο και τον Αντονί Μουνιέ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Οι συζητήσεις, όμως, δεν θα επικεντρωθούν μόνο στο ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού εξτρέμ, αλλά και ενός επιθετικού, εκεί όπου γίνεται παρέλαση ονομάτων, με αυτά των Πάμπλο Οσβάλντο και Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, να ακούγονται εντονότερα.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, δεν πρόκειται να βιαστούν, καθώς, ειδικά σε αυτή τη νευραλγική θέση του κεντρικού επιθετικού, θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα κάνει και την διαφορά, όμως σίγουρα, τα ραντεβού που θα γίνουν στην Τουρκία, θα καθορίσουν την πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός.

Τα υπολοιπα αγωνιστικα
 
Ήδη από την Αυστρία σαν να φαίνεται ποιοι είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο στο Έρμελο και κατ' επέκταση να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Οι Καραμάνος και Τζανδάρης δεν έπαιξαν λεπτό στα φιλικά. Ο Γιαννιώτας εδώ και τρεις μέρες δεν βρίσκεται στις επιλογές του Σίλβα ούτε για τα οικογενειακά διπλά. Μάλιστα στο φιλικό με την Ρίζεσπορ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.
 Ο Κολοβός κέρδισε κάποιους πόντους στο ματς του Σαββάτου με τους Τούρκους, όμως, θα κληθεί να πείσει τον προπονητή του κόντρα σε Φενέρ και Αντάλιασπορ αν μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ.

Έχουν μαζευτεί αρκετοί στα εξτρέμ. Συγκεκριμένα, οι Πάρντο, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης και άλλος ένας που είναι στο πλάνο να αποκτηθεί. Επίσης εκεί μπορεί να βοηθήσει και ο Φουστέρ. Όπως καταλαβαίνετε, οι Κολοβός και Γιαννιώτας έχουν μεγάλα εμπόδια να υπερπηδήσουν.

Επίσης, ο Μάικλ Ολαϊτάν είναι ένα παιδί που έχει παλέψει πολύ στην προετοιμασία, κυρίως έχει καταθέσει την ψυχή του για να καταφέρει να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο, αλλά η παρουσία των Χάρα, Πουλίδο, Μπενίτες και του σέντερ φορ αλά... Μήτρογλου που αναζητάει ο Ολυμπιακός, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Νιγηριανό. Υπάρχουν και οι πιτσιρικάδες Ζντιέλαρ και Λάτσι. Ο Σέρβος αρέσει στον προπονητή. Ο Λάτσι έκανε την πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και έδειξε ότι θέλει δουλειά.

Ο Σίλβα είπε ότι 6-7 παίκτες θα "κοπούν" στο Έρμελο. Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι για παράδειγμα θα είναι οι παραπάνω. Απλώς το www.sport-fm.gr επιχειρεί να κάνει μία "μετάφραση" των κινήσεων του Πορτογάλου τεχνικού όλο αυτό το διάστημα που η ομάδα βρισκόταν στο Ζέεφελντ.

Εκείνος που φαίνεται να έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόουτς, αν και προτού ξεκινήσει η προετοιμασία έμοιαζε να μην έχει πολλές ελπίδες παραμονής, είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός χαφ μέχρι στιγμής δείχνει να κερδίζει το "στοίχημα". Το ίδιο ισχύει εκτός απροόπτου και για τον Γιαταμπαρέ παρόλο που ο Σίλβα τον είχε στα φιλικά της Αυστρίας πιο πίσω από τον Μπουχαλάκη στις επιλογές του στην "κουλούρα".

Υπομονή! Άλλες πέντε μέρες έμειναν μέχρι να γυρίσει ο Ολυμπιακός από την Τουρκία και να γνωστοποιήσει ο Πορτογάλος τις αποφάσεις του στη διοίκηση.
Το τουρνουά του Αφιονκαραχισάρ μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα, κάποια σενάρια που μοιάζουν σχεδόν σίγουρα.
Από εκεί που ορισμένοι φαίνεται πώς δεν έχουν πολλές ελπίδες, ίσως με τη δουλειά τους και τις εμφανίσεις τους να κάνουν την ανατροπή. Για να δούμε...

Τέλος, να έχουμε και στο μυαλό μας και κάτι άλλο: Ο Κασάμι, ο Ελαμπντελαουί, ο Μασουακού, ο Ντουρμάζ έχουν δει τα ονόματά τους στα ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ.
Μπορεί στο τέλος κάποιος από τους 6-7 παίκτες που λέει ο Σίλβα ότι θα "κοπούν", να είναι και ένας από αυτούς.
 Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος.
Οι Πειραιώτες δεν έχουν βγάλει για κανέναν τους "πωλητήριο".
Όμως, σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά.
Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: