moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Σίλβα:«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»

Σίλβα:«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»

«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»
Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αλλά και από τη εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην Ρίζεσπορ, είχε ο Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού κόντρα στην τουρκική ομάδα, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, εγκωμίασε τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών του.

Παράλληλα, δεν δίστασε να τονίσει τη χρησιμότητα των μεταγραφών των Φελίπε Πάρντο και Στέφανου Καπίνο:
«Σ’ όλο το παιχνίδι υπήρχε μόνο μια ομάδα, Κάναμε καλή εμφάνιση χάσαμε ευκαιρίες, Χάσαμε ένα πέναλτι, πετύχαμε ένα γκολ. Σημασία έχει  η δουλειά που κάνουμε στην προετοιμασία, ώστε οι παίκτες να μπουν στον ρυθμό που θέλουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μάρκο Σίλβα, για να προσθέσει:
«Έχουμε ένα τουρνουά μπροστά μας, που θα παίξουμε στην Τουρκία, όπου πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, την προσπάθειά τους».
Ερωτηθείς για την μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο και το κατά πόσο θα μπορέσει ο Κολομβιανός εξτρέμ να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, ο 38χρονος προπονητής τόνισε:
«Δε θέλω να μιλήσω ατομικά για τον Πάρντο, Έχει έρθει και ο Καπίνο που θα μας βοηθήσει, Και ο δύο θα μας βοηθήσουν. Όσο για τον Πάρντο παίζει πολύ επιθετικά από τα άκρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: