moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ

Τελικά είναι θνητή! Η υπερβολικά χαλαρή ΤΣΣΚΑ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Final Four, έχασε στη Μόσχα από την Άβτοντορ με 107-104 για την τελευταία αγωνιστική της VTB League.

Απίστευτο κάζο για ΤΣΣΚΑ!
Μια αγνώριστη ΤΣΣΚΑ χαλάρωσε υπερβολικά στο διαδικαστικού χαρακτήρα ματς με την Άβτοντορ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της VTB League και το πλήρωσε χάνοντας με 107-104 στη Μόσχα.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη ήταν εμφανές πως είχαν αλλού το μυαλό τους και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι (έβδομοι στη βαθμολογία) φιλοξενούμενοι, που με ηγέτη τον Κόρτνεϊ Φόρτσον που είχε 31 πόντους και συμπαραστάτη του τον Μίκα Ντόουνς που πρόσθεσε 24 έφτασαν στο θρίαμβο.
Ο Αντρέι Κιριλένκο με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ μαζί με τον Μίλος Τεόντοσιτς που είχε 17 πόντους και 9 ασίστ ήταν οι λιγότερο αδιάφοροι από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Final Four, που πάντως είχαν εξασφαλίσει προ πολλού την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της VTB League. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Φριτζόν και για να ξεκουραστούν οι Κάουν και Ντε Κολό.
Οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ: Τεόντοσιτς 17 (9 ασίστ), Κιριλένκο 18 (11 ριμπ.), Νίκολς 10, Μαρκοϊσβίλι 11, Κορόμπκοφ 13, Γουίμς 11, Βοροντσέβιτς 11, Χριάπα 2, Χάινς 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: