moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος 2-1

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος 2-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 στο Κορωπί του Παναθηναϊκού με γκολ των Τσιλίκη, Μπέτσα.
Σε αγώνα της 25ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/4) στο Κορωπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση, προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 στο 52' με σουτ του Φώτη Τσιλίκη και πήρε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (προήλθε από χέρι του Βαλμά μέσα στην περιοχή) του Κώστα Μπέτσα στο 92'. Ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 67' με τον Αγασιώτη.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τον Τσιλίκη (26', 77') και με τον Κιρτζιαλίδη (82').
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τους αγώνες του στην κανονική περίοδο στις 2/5 απέναντι στον Πλατανιά στα Χανιά και εν συνεχεία με απόντες πέντε διεθνείς (Ευρωπαϊκό Παίδων) θα ξεκινήσει προετοιμασία για την τελική φάση (Final-4).


  Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα: "Ήμασταν καλύτεροι σ' όλο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους και για τη νίκη. Η ομάδα έχει προκριθεί εδώ και καιρό στην τελική φάση και φυσικά καταστρώνουμε τα πλάνα μας για εκείνους τους αγώνες. Η προετοιμασία μας για τα τελικά έχει ξεκινήσει και δοκιμάζουμε συνεχώς νέα πρόσωπα και σχήματα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ηρεμία και προσήλωση στο στόχο μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ζήκος (78' Ζερβόπουλος), Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Δημητρούλας (46' Μποζούκης), Αγιασιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου (90' Λάμπρου), Βάρκας, Πέτσης (70' Θυμιανός), Τσιλίκης (82' Νταΐ), Κηπουρός (64' Ξενιτίδης), Τζουμάκης (64' Κιρτζιαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: