moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η Σχολή Βούλας μοίρασε δώρα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

Η Σχολή Βούλας μοίρασε δώρα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Βούλας μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους επισκέφτηκαν το ΠΙΚΠΑ και πρόσφεραν χαρά και ρούχα στα παιδιά του ιδρύματος.
Χαρά και πολλά δώρα έδωσαν στα παιδιά που "φιλοξενούνται" στο ΠΙΚΠΑ Βούλας  οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού στην Βούλα κατά την επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, τον υπεύθυνο της Σχολής κ. Αντώνη Γλύκα, τον τεχνικό διευθυντή κ. Πέτρο Μίχο, τους προπονητές κ. Γιάννη Σιδέρη και κ. Άγη Μερεμέτη και τον Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νάνο βρέθηκαν στο ΠΙΚΠΑ και ενημερώθηκαν για την δομή, την λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Ιωάννα Μαυραγιάννη.
Εν συνεχεία επισκέφτηκαν το εστιατόριο και τους χώρους διαμονής των παιδιών και τους μοίρασαν ρούχα του Ολυμπιακού! Τα παιδιά που "φιλοξενούνται" στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, τα οποία ξεπερνούν τα 90, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας ενώ κάποια απ' αυτά ήταν ... προετοιμασμένα για την επίσκεψη και φόρεσαν φανέλες και κασκόλ του Ολυμπιακού. Οι Σχολές του Ολυμπιακού όλες τις ημέρες του χρόνου είναι έμπρακτα "δίπλα" στους συνανθρώπους μας που θέλουν την βοήθεια μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: