moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Έτοιμος ο Πέτγουεϊ, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Σπανούλης

Έτοιμος ο Πέτγουεϊ, δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Σπανούλης

Ο Πέτγουεϊ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και θα παίξει κόντρα στη Νίζνι. Δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα ο Σπανούλης που θα το παλέψει για τα playoffs. Αποθεραπεία ο Χάντερ.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του TOP-16 κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ στο ΣΕΦ, το οποίο θα διεξαχθεί την Μεγάλη Παρασκευή (10/4) το απόγευμα (18:00, NEΡΙΤ).
Το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά οι Πειραιώτες το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα σαν παιχνίδι playoffs, θέλοντας να κάνουν πράξη τα όσα δοκιμάζουν αυτές τις μέρες στην προπόνηση σε άμυνα και επίθεση, παρουσιάζοντας βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού τους και ειδικά στα ριμπάουντ, καθώς παρουσίασαν αδυναμία στο συγκεκριμένο κομάτι στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.
Οι Πειραιώτες δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής και στα συστήματα που θα θελήσουν να δοκιμάζουν στην πράξη κόντρα στη Νίζνι, καθώς βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και ως ένα ματς προετοιμασίας ενόψει των προημιτελικών, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη βδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη 15 Απριλίου).


Ατομικό πρόγραμμα ο Σπανούλης και θα το παλέψει για τα playoffs

Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε στο παρκέ νωρίτερα από την ομάδα και μαζί με τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη, πραγματοποίησε το ατομικό του πρόγραμμα. Αυτή την φορά δεν συμμετείχε καθόλου στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του, καθώς το πρόγραμμα, έτσι και αλλιώς, είχε να κάνει κυρίως με τακτική ενόψει του αγώνα κόντρα στη Νίζνι.
Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής (10/4) κόντρα στους Ρώσους στο ΣΕΦ, θα μείνει εκτός αποστολής, και σκοπός του, τόσο του παίκτη, όσο και της ομάδας, είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όντας 100% έτοιμος και υγιής.

Στόχος του Βασίλη Σπανούλη να καταφέρει να παίξει από την έναρξη της προημιτελικής σειράς, η οποία ξεκινάει την ερχόμενη βδομάδα, αλλά όπως δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος "δεν ξέρουμε ακόμη εάν ο Σπανούλης θα είναι μαζί μας στο πρώτο ματς των playoffs, ευελπιστούμε πως θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμη δεν το ξέρουμε αυτό", μη θεωρώντας δεδομένη την παρουσία του κορυφαίου γκαρντ από την αρχή των playoffs.l

Ο αρχηγός αισθάνεται καλύτερα το πόδι του (είχε υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ, πάνω από το δεξί γόνατο), έχουν υποχωρήσει οι έντονοι πόνοι, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά το γεγονός πως ακόμη δεν συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, μένοντας εκτός από το κομμάτι των επαφών, δημιουργεί προβληματισμούς και αμφιβολίες για αν θα καταφέρει να παίξει από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "8".

Επιστρέφει ο Πέτγουεϊ, αποθεραπεία ο Χάντερ

Ύστερα από περίπου 40 μέρες αγωνιστικής απραξίας, έχοντας χάσει πέντε σερί ευρωπαϊκά ματς των ερυθρολεύκων (είχε χτυπήσει στις 27 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ με Μάλαγα), ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επιστρέφει! Ο Αμερικανός προπονήθηκε για μία ακόμη μέρα κανονικά μαζί με την ομάδα, συμμετέχοντας και στο κομμάτι των επαφών, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις (είχε υποστεί εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης) και είναι δεδομένο πως θα πάρει και πάλι λεπτά συμμετοχής.

Νιώθει καλά τον ώμο του και δε νιώθει πόνους όταν σηκώνει ψηλά το χέρι του, κάτι που συνέβαινε τις προηγούμενες βδομάδες. Στην προπόνηση φορούσε ένα ειδικό προστατευτικό στην αριστερή ωμοπλάτη. Κόντρα στους Ρώσους θα επιδιώξει να βρει ρυθμό και η παρουσία του αναμφισβήτητα θα ενισχύσει την ερυθρόλευκη φροντ-λάιν, καθώς η ομάδα, στο διάστημα της απουσίας του, αντιμετώπισε προβλήματα στο κομμάτι των ριμπάουντ.

Ο Οθέλο Χάντερ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, ξεκουράστηκε και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, στη προσπάθεια που κάνει ώστε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Υπενθυμίζουμε πως υπέστη κάκωση δεξιού ισχίου και στόχος του είναι να να προλάβει την προημιτελική σειρά της Euroleague. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: