moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου!
Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εξασφάλισαν το Σάββατο οι Κορασίδες Β' της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού. 
Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν του ΑΟΝ  Αργυρούπολης με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο νέο κλειστό  γυμναστήριο Καματερού. 

Την Κυριακή στις 19:30 στο ίδιο γήπεδο θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ΑΠΣ Άμιλλα-ΑΟΝΣ Μίλων. 
Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση της ομάδας της Αργυρούπολης στο ται μπρεικ με 15-9 και έκλεισε θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος σε τελικό πρωταθλήματος. 
Τα σετ: 25-18, 24-26, 25-22, 25-21,15-9 
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαλίζη Ελένη (λύμπερο) Γραμμένου Θεοδώρα (ακραίος), Δήλερη Ειρήνη (κεντρικός), Δημοπούλου Χριστίνα (διαγώνιος), Ζάππα Ευγενία (ακραίος), Ζγούρη Μαρία (διαγώνιος), Κορέλη Φιλίπα (πασαδόρος), Κουτρούλη Πολυξένη (ακραίος), Μπακριτζόγλου Μαρίλια (λύμπερο), Παπαβασιλείου Αθηνά (κεντρικός), Τύρου Μαρία (ακραίος), Φιρλίγκου Γιώτα (πασαδόρος), Χαλκίτη Σοφία (κεντρικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: