moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αποθεωσαν τις αποστολες Ανδρων και Νεων του Ολυμπιακου στα Ιωαννινα (pics+videos)

Αποθεωσαν τις αποστολες Ανδρων και Νεων του Ολυμπιακου στα Ιωαννινα (pics+videos)

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/4), περίπου στις 19:00, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/4, 19:30) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες", στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην πόλη των Ιωαννίνων το απόγευμα του Σαββάτου (4/4), γνωρίζοντας την υποδοχή από περίπου 200 οπαδούς του Ολυμπιακού!

 



Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο "Βασιλεύς Πύρρος", αποθεώνοντας τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με συνθήματα και καπνογόνα, αποθέωσαν την ομάδα του Πειραιά, που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 42η φορά στην ιστορία της.




Την παράσταση έκλεψε ένας σκύλος, ο οποίος ήταν ντυμένος με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα και το όνομα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες στην πλάτη.
Μάλιστα, όταν του προσφέρθηκε ένα κομμάτι κρέας, μαζί με ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, το δάγκωσε με την ψυχή του!
Είναι περιττό να αναφέρουμε πως ο "Τσόρι" γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ ήταν ο μοναδικός παίκτης που άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.

 
 Tσορι-Τσορι δαγκωσε τους Τσορι.....


 
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος, Χάρα.
Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Ντουρμάζ, ο Αφελάι για λόγους ξεκούρασης, όπως και οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ιμπραΐμ για λόγους τακτικής. 

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα:

Η υποδοχή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα





Η υποδοχή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα (2)





Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, άφιξη Ολυμπιακου

 

Μαζί και οι Νέοι

Μαζί με την αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ταξίδεψε στα Ιωάννινα και η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 κόντρα στον ΠΑΣ.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα, που είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Super League K-20, θα αγωνιστούν απέναντι στον ΠΑΣ την Κυριακή (5/4, 11:00) στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κατάταξη.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"



Δεν υπάρχουν σχόλια: