moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

Όνειρο χαρακτήρισε ο Τάσος Αυλωνίτης το γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ευχαριστημένος για την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. «Δύσκολα με ΠΑΣ».

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

 Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μην βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα ο Τάσος Αυλωνίτης και να μένει συνήθως εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για την πρώτη του σεζόν στην οποία έχει ούτε λίγο, ούτε πολύ 19 συμμετοχές. Ο 25χρονος στόπερ μίλησε στη Nova και μίλησε επίσης για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννεα για την 30ή αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τους στόχους του Ολυμπιακού: «Οι στόχοι μας είναι να γίνει το απόλυτο και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μόνο νίκες θέλουμε. Και για τον κόσμο μας και για εμάς. Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να τελειώνει το θέμα της κατάκτησης του τίτλου γιατί είναι στο χέρι μας καθαρά. Και το Κύπελλο εάν είμαστε σοβαροί θα το κατακτήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος και η επιτυχία που θα δώσουμε στους φιλάθλους μας. Με το νταμπλ. Αυτήν τη στιγμή όμως κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ το οποίο θα το χαρακτήριζα αρκετά δύσκολο. Φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στον Α' γύρο του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί εάν θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη από τους Ζωσιμάδες».

-τον αγωνιστικό χώρο που θα συναντήσει την Κυριακή: «Σίγουρα όταν έχεις μία ποιοτική ομάδα όπως είμαστε εμείς κοιτάς κάθε λεπτομέρεια, όπως ο αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσει και τις δύο ομάδες και για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έλεγα ότι είναι μία σοβαρή ομάδα. Μία συγκροτημένη ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε -όπως είπα και πριν- πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές».

-την ανάγκη για καλή μπάλα: «Φυσικά. Νομίζω ότι το τελευταίο κομμάτι είναι η εντύπωση που κρατάνε όλοι όταν θα σταματήσουν οι υποχρεώσεις μας. Οπότε εάν παίξουμε καλό ποδόσφαιρο θα δώσουμε χαρά και σε εμάς ώστε να ανέβει η ψυχολογία μας για την συνέχεια αλλά και στον κόσμο μας που νομίζω ότι του αξίζει».

-την παρουσία του στην πρώτη σεζόν με τον Ολυμπιακό και το γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα η πρώτη χρονιά πάντα είναι η πιο δύσκολη για έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ είμαι ευχαριστημένος προσωπικά από τη δουλειά που έχω κάνει και έχω προσφέρει στον Ολυμπιακό αλλά κοιτάζω πάντα παραπάνω ως προς τους στόχους μου. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μέσα από την δουλειά και αυτό που εγώ θα κρατήσω και δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω να έρθουν άλλα πιο σημαντικά στην πορεία».

-το πως αισθάνθηκε για το γκολ του στο ντέρμπι: «Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από όνειρο γιατί έτσι όπως ξεκίνησε και η ιστορία που δεν ήμουν βασικός στον αγώνα και ξαφνικά μπήκα αλλαγή και στην πρώτη επαφή μπήκε το γκολ. Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από όνειρο, το οποίο αν με ρωτήσεις ακόμα και τώρα θα σου πω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως. Τι είχε γίνει τότε. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι τρεις βαθμοί που έδωσε τότε στην ομάδα μας σε μία κρίσιμη καμπή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: