moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Άνοιξαν πυρ στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics&videos)

Άνοιξαν πυρ στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics&videos)



Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/4) για την αποστολή της Φενερμπαχτσέ, καθώς το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ, δέχθηκε δολοφονική επίθεση αφού άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί, ωστόσο η κατάσταση του άτυχου οδηγού, ο οποίος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με περιπολικό, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη!
Μάλιστα και παρά το σοβαρό του τραυματισμό, τα αντανακλαστικά του οδηγού ενήργησαν σωστά και έτσι το όχημα ακινητοποιήθηκε εγκαίρως, χωρίς να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει πουθενά.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Φενέρ λειτούργησε ως από μηχανή θεός αφού πρόλαβε να σταματήσει το πούλμαν πριν αυτό πέσει από την γέφυρα.
Ουσιαστικά δηλαδή ήταν ο άνθρωπος που λειτουργώντας αστραπιαία έσωσε όλους τους επιβαίνοντες και εμπόδισε μια άνευ προηγουμένου τραγωδία.
 Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό το σημείο που επιλέχθηκε για την επίθεση δεν ήταν καθόλου τυχαίο και είχε σκοπό να οδηγήσει το πούλμαν σε μοιραία πτώση.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής Τράμπζον, βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση αλλά δεν εκφράζονται φόβοι για την ζωή του. Άλλοι σοβαροί τραυματισμοί δεν υπήρξαν ενώ σοκαρισμένοι οι παίκτες και τα μέλη της τουρκικής ομάδας μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο με ειδικό όχημα του στρατού που ενεργοποιήθηκε αμέσως.
Δειτε τα βιντεο  



Δεν υπάρχουν σχόλια: