moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Χειροκροτήστε τις γοργονες μας

Χειροκροτήστε τις γοργονες μας

Χειροκροτήστε τις...
Η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας επέστρεψε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκες ύστερα από την νίκη με 15-10 σε βάρος της Ζέντες στον επαναληπτικό της Ουγγαρίας ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος αφού ακολουθούν δυο αγώνες μέσα σε δυο μέρες.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή (13/3) με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 20:30, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται ως τυπικά φιλοξενούμενος.  
Στο παιχνίδι αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει τις ερυθρόλευκες για την πανάξια πρόκριση που πανηγύρισαν την Τετάρτη το βράδυ στην Ουγγαρία.
Μετά το ματς με τον Ηρακλή θα ακολουθήσει την Κυριακή στις 16:00 το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: