moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πρώτο ματς μέσα στο 2015 για τους Βετεράνους

Πρώτο ματς μέσα στο 2015 για τους Βετεράνους

 

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου οι θρύλοι του Θρύλου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα μέσα στο 2015.

Τον 1ο αγώνα της νέας σεζόν, από τους 20 και πλέον που έχουν προγραμματιστεί για το 2015, γιορτάζοντας παράλληλα τα 90 χρόνια της ομάδας του Ολυμπιακού, θα δώσουν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο Stars Sports Club στη Βούλα οι βετεράνοι του Θρύλου, αποτελούμενοι από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αγωνισθούν με την ομάδα του Δήμου Πάφου Κύπρου.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα, με πλήθος αθλητικών, πολιτικών και τοπικών αρχών να βρίσκονται στις εξέδρες, ενώ πριν τον αγώνα θα γίνουν οι βραβεύσεις προς την ομάδα του Δήμου Πάφου-Κύπρου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πάφου, ο οποίος ηγείται και της αποστολής των Κυπρίων, κος Φαίδωνας Φαίδωνος, καθώς και η Θύρα 7 Πάφου, θα τιμήσουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κο. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραθέσει επίσημη δεξίωση προς τιμήν της αποστολής του Δήμου Πάφου στο εστιατόριο V' ammos του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: