moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σε ρυθμούς Final 4 η Σύρος

Σε ρυθμούς Final 4 η Σύρος

βόλεϊ μπάλα

Όλα είναι έτοιμα για το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών (14-15/3) με όλες τις ομάδες να βρίσκονται πλέον στη Σύρο.

Η γιορτή του ελληνικού βόλεϊ, όπως μας έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι, είναι έτοιμη να ξεκινήσει αφού απομένουν περίπου 48 ώρες μέχρι το πρώτο σερβις.
Από το βράδυ της Πέμπτης (12/3) οι αποστολές όλων των ομάδων βρίσκονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
 Μάλιστα, οι αποστολές του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς ταξίδεψαν μαζί.
Την ίδια ώρα οι προετοιμασίες στη Σύρο ολοκληρώνονται. Στο κλειστό έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες και έχει αλλάξει η μορφή του φυσικά προς το καλύτερο.
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα έχουμε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων. Σίγουρα οι φίλοι του αθλήματος περιμένουν τρεις σπουδαίους αγώνες όπου οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος θα τεθούν αντιμέτωπες.
Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, ενώ ΠΑΟΚ, Κηφισιά και ο γηπεδούχος Φοίνικας δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν το Κύπελλο. Το ποιος θα πανηγυρίσει το δεύτερο τίτλο της χρονιάς, μετά από το Λίγκ Καπ, θα το ξέρουμε το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: