moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Μαρκο Σιλβα γνωριζει τους συνεργατες του (video)

Ο Μαρκο Σιλβα γνωριζει τους συνεργατες του (video)


H αφιξη του Μαρκο Σιλβα στην Ελλαδα ειναι πλεον γεγονος .
Ηρθε γεματος χαρα και φιλοδοξια να τακαταφερει με την νεα του ομαδα ,τον Ολυμπιακο.
Σκοπος του ειναι να χτισει μια ομαδα δυνατη για να κανει πραγματα και θαυματα στην Ευρωπη,ενα ονειρο που ειναι ιδιο με τους οπαδους του Ολυμπιακου αλλα και του Προεδρου του Βαγγελη Μαρινακη.

Αμεσως μετα την αφιξη και την παραλαβη του απο αεροδρομιο ο Μαρκο Σιλβα ξεναγηθηκε στις συγχρονες αθλητικες  εγκαταστασεις του Ρεντη και απο ποιον? Ποιον αλλον? τον Γρηγορη Γεωργατο οπου ανελαβε να τον ξεναγησει και να τον γνωρισει με τους υπολοιπους συνεργατες του και το ιατρικο τιμ.
Συναντηθηκε με τον Γιαννη Βρεντζο ,τον Σαββα Θεοδωριδη,τον Αλεκο Ραντο και βεβαια τον Κουλη Δουρεκα αλλα και αλλους οπου θα δημιουργησουν το τιμ για το χτισσιμο του νεου Ολυμπιακου.
Εμεις εδω απο το Piraeus Planet του ευχομαστε καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο του .
Δεν χρειαζεται να του πουμε ποσο ανυπομονος και απαιτητικος ειναι ο ερυθρολευκος λαος να δει τα πρωτα δειγματα αμεσως μετα και την συ,πληρωση του νεων μεταγραφικων στοχων που αναμενονται.
Σιγουρα τον εχουν ηδη ενημερωσει...
Καλως ηρθες Μαρκο και καλη επιτυχια
Δείτε μέσω του Olympiacos TV, την άφιξη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την επίσκεψη του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη



Δεν υπάρχουν σχόλια: