moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Θα θελαμε να συμβει αυτο και στα αθλητικα media απο την νεα σεζον

Θα θελαμε να συμβει αυτο και στα αθλητικα media  απο την νεα σεζον


Καλα εκανε και παρενεβη επιτελους το...ΕΣΡου οπως συνηθιζουμε να το λεμε γιατι ειδαμε πολλα και αηδιαστικα ολο αυτο το διαστημα και ευτυχως που κρατησε πολυ λιγο η προεκλογικη περιοδος.
Η περσινη ομως αθλητικη περιοδος που περασε το ΕΣΡου κοιμοταν υπνο...βαθυ.
Δεν εκανε το πραμικρο για ολα οσα γραφτηκαν,ειπωθηκαν ,ακουστηκαν απο τα πρασινα media και τους δημοσιοκαφρους τους.

Και αυτο γιατι επικρατησε η λογικη της πελατειακης σχεσης και της ψηφοθηρικης λατρειας.
Με ψηφιζεις? σε λατρευω...δυστυχως.
Η λασπη που εκτοξευτηκε εκατερωθεν στον Ολυμπιακο και συγκεκριμενα στον Βαγγελη Μαρινακη με σκοπο να δημιουργησουν εντυπωσεις κατασκευαζοντας κατηγοριες ,προδικαζοντας ,φυλακιζοντας αλλα και αποκλειοντας ακομα τον Ολυμπιακο απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Στηριξη αμεση των ψευδομαρτυρων και των ηθικων αυτουργων τους ,αποκριπτοντας τις δικες τους καταδικες και τα προστιμα για χρεη στο Δημοσιο αλλα και για προστιμα απο βαρια ποινικα αδικηματα.
Στημενες εκπομπες απο ραδιοτηλεοπτικους σταθμους που στερουνται αδειας λειτουργιας
με σκοπο να λασπολογησουν και να κατηγορησουν τον Βαγγελη Μαρινακη .
Την καθημερινη αρθροκαφρια και ανοχησε αυτην σε συγκεκριμενες εφημεριδες προσκειμενες στον Γιαννη Αλαφουζοκαι τον Μελισσανιδη
Επισης σε ιστολογια του του Αλαφουζου η χωλη ερρεε αθφονη..η συκοφαντια και το ψεμα σε ολο του το μεγαλειο.
Και οταν τολμησε να τους ξεμπροστιασει ο Τακης Τσουκαλας ολους με ενα βιντεο με αληθινα γεγονοτα δεχτηκε και την δολοφονικη επιθεση σε βαρος του και οπως ηταν αναμενομενο το αποσιωπησαν.
Την επιθεση ομως στον Μπογδανο την δημοσιοποιησαν αμεσα.
Και οπως αντιλαμβανεστε εμεις ειμαστε εναντιον αυτων των ενεργειων οσο και αν αγανακτουμε με τους αρθροκαφρους και τα καμωματα τους.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ το ΕΣΡου εκανε τα στραβα ματια και δεν παρενεβη ουτε μια φορα να βαλει στην θεση τους ολα αυτα τα λαμογια..
Τωρα που κοβονταν για το Δημοψηφισμα το ΕΣΡου λειτουργησε αμεσα και οπως επρεπε και καλα εκανε κατεμε...
Αλλα οχι ομως μονοπλευρα...
Αυτο πρεπει να γινεται για ολους σωστα και δικαια.
Και επειδη δεν πιστευουμε οτι ο πολεμος εναντιον του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη εχει τελειωσει και εγω προσωπικα περιμενω νεο και καλοστημενο πολεμο απο την νεα περιοδο ,θα ειμαι εδω και θα σας παρακολουθω και θα ξεμπροστιαζω οτι στραβο και αδικο γινεται κατα του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη.
Και θα ειμαι αυστηρος κριτης των παντων και ειδικα στο ΕΣΡου  αν δεν κανει σωστα την δουλεια του και δεν βαλει απο την νεα σεζον στην θεση τους ολους οσους πρεπει.
Και δεν εννοω ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...εννοω αυτους που πραγματικα προκαλουν και εχουν ονοματεπωνυμο.
Ας ευχηθουμε οτι εγινε τωρα να γινει και τον αθλητισμο και τα media που θα τον καλυψουν.

Ιδου και η ειδηση...
Διώκονται 9 δημοσιογράφοι

Η 24ωρη προσπάθεια των περισσότερων καναλιών να πάρουν θέση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής και η τηλεοπτική συμπεριφορά κάποιων δημοσιογράφων, πριν από τη διαδικασία, έφεραν την έντονη αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων έγινε δέκτης παραπόνων για τη στάση που τήρησαν ορισμένοι συνάδελφοι που εργάζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και αποφάσισε να συνεδριάσει, για να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν με στόχο να μπει τέλος σε παρόμοιες καταστάσεις.

Η ΕΣΗΕΑ, λοιπόν, συνεδρίασε, και έπειτα από μια μακρά και δύσκολη συνεδρίαση, άσκησε πειθαρχική δίωξη για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν, στους Σταμάτη Μαλέλη, Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου.

Άσκησε επίσης πειθαρχική δίωξη στην Μαρία Σαράφογλου, Μανώλη Καψή, Όλγα Τρέμη, Μαρία Χούκλη και Γιάννη Πρετεντέρη για τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της περιόδου πριν από το δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή και Τρίτη ώστε να εξετάσει τις καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους 300 δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: