moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Κορυφαίο το γκολ του «μάγου»

Κορυφαίο το γκολ του «μάγου»

Κορυφαίο το γκολ του «μάγου»
Η φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, ήταν μια ακόμη απόδειξη πως ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν ξανά την αυτοκρατορία τους, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με νταμπλ.
Σε όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πέτυχαν πανέμορφα γκολ, προσφέροντας χαρά και εκπληκτικό θέαμα στους φίλυς της ομάδας.

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξεχώρισε μερικά εξ' αυτών, δημιουργώντας μια ψηφοφορία για το κορυφαίο γκολ. Οι φίλοι της ομάδας τελικά, επέλεξαν ως το καλύτερο, αυτό του Τσόρι Ντομίνγκες κόντρα στην Skoda Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας δεύτερο το εξίσου πανέμορφο γκολ του Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στο Ναό.
Πάντως, η ενέργεια του Αργεντινού «μάγου» περνώντας όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του, αλλά και η εκτέλεση, ήταν δείγμα του πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι.
Ο «μάγος» Τσόρι αναμένεται να μας προσφέρει κι άλλα τέτοια όμορφα γκολ και να οδηγεί τον Θρύλο σε νίκες και τίτλους και του χρόνου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: